КАБИНЕТ НА НОВОТО БЪЛГАРСКО НАЧАЛО.

КАБИНЕТ НА НОВОТО БЪЛГАРСКО НАЧАЛО.
12-05-2021г.
6
Гост-автор
Днес, на 11 май 2021 г. на празника на Кирил и Методи по стар стил, се случи истинско знамение.
Сменихме старото изчерпано и загниващо с ново, симпатично, енергично и вдъхващо респект управление. И този път, без чужда помощ и чужди фондации, без чужда диктовка и чужди посолства, без разрушения и погроми, без насилие и пролята кръв.
Наш служебен кабинет. КАБИНЕТ НА НОВОТО БЪЛГАРСКО НАЧАЛО.
Дано да го постигнат и да го защитят. За да се отпуши пътя на българския талант, на българския гений, на българската дързост и на българската гордост, на българската сила и на българския дух! За да даде простор на морала, идеите и знанието. Защото България трябва да гради, да създава, да натрупва, да възражда.
Летвата бе вдигната много високо. Силен избор и безпогрещно чувство за кадри.
Защото страната не можеше да бъде спасена от третия ешалон на интелекта. Без духовност. Без култура. Без визия. С ниско чело и прислужнически манталитет. С бабаитлък по бойни изкуства.
И дойде денят на истината. Дилемата "мутри вън" сама намери своя отговор. Имаше ли мутри - да. Трябват ни ли мутри - не! Трябваше ли да бъдат изгонени - да! Трябваше ли да се каже открито - да! Трябваше ли да ги търпим политкоректно - не.
Мутрите зад борда и да забравят обратния път към властта!Защото без немските фондации, власт не могат да вземат.
Защото България не е за продан. Тя не се раздава.Тя само се защищава.
Разбира се, пътят е дълъг, а ние сме само в началото. Очаква ни ежедневната, изморителна, еднообразна, но решителна борба за бъдещето. Тя е най-трудната. И без идеи - дълго не продължава.
 
    Автор: Владимир Шейтанов
Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.