JE SUIS мусака

JE SUIS мусака
29-12-2021г.
288
Гост-автор
JE SUIS мусака
Замисляте ли се какво седи зад инициативите "Борба с глобалното затопляне" ❓
1️⃣ Глобалистите, най-големите "защитници" на екологията правят малки, но много постоянни крачки, чрез поставени лица, Грета, НПО, които старателно промиват съзнанието на човешката папулация, насаждайки страхове, чрез медиите, които притежават и се опитват да ни внушат, че убиваме природата.
2️⃣ Замисляте ли се защо точно мусаката оглавява списъка с най-въглеродно интензивни кулинарни специалитети в Европа?
Мусаката Е национално ястие не само на българите, а се приготвя с малки разлики в цяла източна Европа, Гърция, Сърбия, Турция и райони от западна Евопа, където живеят имигранти от тези страни. Според мен, това е опит да бъдат заличени традициите на това местно население, като се започна с избиването на пилета под предлог, че има птичи грип, крави и овце под предлог, че има чума по добитъка. На практика се случи така, че под измислен и недоказан предлог избиха големи стада и лишиха от препитание и поминък който е традиционен за нашите земи цели районии и много семейства. Българите са животновъди не от днес, нито от вчера, а от векове. Убиването на животновъдството е пряко посегателство на традициите на нашият народ.
3️⃣ Спомняте ли си, че вече има регламент за отглеждане на добитък за лични нужди и той почти отказа българите да отглеждат за лична консумация животни? Щастливи кокошки и определен брой прасета спрямо членовете на семейството?
Това е поставяне на колене пред биг производителите на меса в ЕС. Не сте съгласни? Така ли? Ами - В момента ядете свинско месо, което е внос от Испания и Германия, а телешко от Нова Зеландия. Предците ни „се въртят на шиш в гробовете си“, че допускаме това да се случи.
4️⃣ Знаете ли, че скоро ще ни забранят да отглеждаме зеленчукови градини и плодни дръвчета? Само чакам да видя под какъв претекст.
5️⃣ Спомнете си, че съвсем скоро беше направено проучване на водоизточниците в дворовете. С каква цел ли? Ами, вероятно съвсем скоро няма да имате свободен достъп до безплатната вода в гераните/кладенците или както ги наричате.
Не вярвате??
6️⃣ С бавни стъпки човечеството бива набутвано в кошара, която ще му струва пре-скъпо. Вероятно няма да имаме право и на частна собственост, лични автомобили и повече от чифт дрехи на гърба си, за да запазваме природата и всичко, което потребяваме ще бъде под наем, а на трапезата си ще слагаме принтирани на 3D принтер от компанията на Бил Гейтст пържоли.
Убият ли традициите ни - сломяват духа, самосъзнанието ни и ще ни превърнат в лесно манипулируема биомаса.
Ето за това "АЗ СЪМ мусака", защото искам децата и внуците ми да живеят свободно и в симбиоза с природните дадености на планетата Земя, да знаят и умеят да посадят дърво и домат. Искам децата и внуците ми да имат собствено мнение, което да не се влияе от бизнес плана на глобалистите, за които правилата нито сега, нито в бъдеще ще важат.
 
    Автор: Лилия Божкова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.