Изпитани практически съвети на галактическите протестъри

Изпитани практически съвети на галактическите протестъри
05-09-2020г.
4
Лентата

От Фейсбук профила на Dilyana Gibelin:

“Изпитани практически съвети на галактическите протестъри:

1. За да не ви обгазят, ходете на протест с кърпи (маски) на лицето, намокрени с вода
(тип палестински шалчета).

2. Щом видите, че пускат газ, не се правете на герои, а бягайте. И дебнете ченгетата в гръб. Вие винаги сте по-бързи от тях, защото те носят снаряжение.

3. Обръщайте и палете кофи в широк периметър, така робокопите се затрудняват в преследването. Те са и най-добър декор за ефектни снимки на фотографите. Никоя прес агенция няма да ви обърне внимание, ако нямате ефектни и драматични снимки.

4. Най-подходящи витрини за чупене са тези на банките. Те винаги са застраховани, притежават застрахователни дружества, освен това ви грабят безжалостно.

5. Бъдете готови да ви понабият. На ченгетата им плащат за това. Те са истински платените провокатори. Ако ви кажат, че са част от народа, спомнете си кога за последен път са разкрили грабеж, помогнали са ви да слезете с количка по стълбите, или са ви защитили от бандити.

6. Протестът е отчаян вик на хората, когато политиците избягват да ги чуят. Отчаянието не е задължително да е мирно и тихо. То е стигнало дотук, заради поведението на политиците и те единствени са отговорни за насилието и погромите.”

via Theodore Ushev

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 

 

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.