Изисква необикновен талант да успееш само за 4 години да съсипеш една държава с население от 22 милиона души

Изисква необикновен талант да успееш само за 4 години да съсипеш една държава с население от 22 милиона души
14-07-2022г.
54
Ирини Зикидис
Спокойна съм за света, Европа и България с лидерите, които ни управляват.
Наистина се изисква необикновен талант да успееш само за 4 години да съсипеш една държава с население от 22 милиона души. В изтритата вече статия от сайта на Световния Икономически Форум от август 2018, озаглавена "Как ще превърнем Шри Ланка в богата държава до 2025", се описва амбициозната програма на Световната Банка, подпомогната от Световния Икономически Форум, да превърнат Шри Ланка в благоденстваща държава.
Една от стъпките е "намаляване на въглеродния отпечатък на земеделието", с цел "адресиране на климатичните промени", и забрана на неорганичните торове и пестициди. В резултат на това реколтата спада наполовина, настъпва продоволствена криза, хиперинфлация, обезценяване на местната валута и неспособност да се купува с нея петрол (което води до дефицит на горивата в цялата страна).
Разбира се, милиони хора излизат по улиците да протестират, а президентът бяга с военен самолет в Малдивите, откъдето нарича поданиците си "фашисти".
Аз лично се възхищавам на цялата тази експертиза. Та нали благодарение на нея ще "изстрадаме цивилизационния си избор" на студено и тъмно. Нека не забравяме, че нашите лидери ще се борят с Мордор, като очакват от нас да се къпем по-рядко и да свалим градусите на парното.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.