Иван Бакалов: В България не могат да създадат каквато и да е ваксина по една проста причина

Иван Бакалов: В България не могат да създадат каквато и да е ваксина по една проста причина
06-01-2021г.
13
Гост-автор
В България не могат да създадат каквато и да е ваксина по една проста причина. Дори институт на БАН да направи най-добрата, тя не може да мине през изпитания, защото у нас преобладаващата част от населението смята, че ваксините са вредни, убиват, не са проверени още и т. н. Няма да се намерят достатъчен брой доброволци за изпитанията.
"Пфайзър" изпита ваксината си на 24 хил. души, на още толкова сложи плацебо. И в Русия изпитанията на тяхната ваксина са били на 18 хил. души. С английската ваксина е подобно. В Китай - три ваксини, да не ги мислим.
У нас не могат да се намерят толкова хора.
В миналото с първите ваксини в Европа е имало армии доброволци за изпитания, а сега - аааа, тия ваксини са много бързо направени, не са надеждни, лъжат ни, чипират ни, тровят ни.
Е, всеки да си избира, да оцелява по Дарвин. В Израел ваксинираха вече към 1,5 млн. души, ваксинират по 100 хил. на ден. Щото са прост народ. 
Може би това намаляване на населението на света, за което тръбят, че били измислени ваксините, ще се осъществи именно чрез отказа на част от хората от ваксини. Този няма да е последният вирус в XXI век.
 
  Автор: Иван Бакалов

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.