Историческа снимка, която отъждествява цялата ни епоха.

Историческа снимка, която отъждествява цялата ни епоха.
26-08-2021г.
30
Гост-автор
Приятели, това е култова историческа снимка, която отъждествява цялата ни епоха. Цветовото противопоставяне е съвсем съзнателно търсено, посланието е двузначно. Нека го потърсим заедно.
В политически аспект вероятно означава как едновремешните комунисти в червено и агенти на ДС, пазачи на соц вождовете и комсомолците, сега, с една игла боя, се превърнаха в сини демократи, в борци срещу комунизма и защитници на евроатлантизма. Вълкът козината си...
В глобален мащаб е противопоставянето между русофили и русофоби. Уиски срещу водка. ЕС срещу СССР. Виждаме, че ЕС почна да поема доста червени/леви практики. А и що да не пием и уиски, и водка, нали все се хвалим, че сме пиячи.
Във футболен смисъл, това е вечното противопоставяне Левски срещу ЦСКА. Защото освен политика, тук разбираме от футбол. Вероятно посланието е ЦСКА да удари една финансова инжекция на Левски, инак другата година единствените дербита ще са ЦСКА 1 - ЦСКА 2. Ок, малко съм изостанал от БГ футбола.
В музикално отношение това е чалгата, с червените си тесни поли (защо чалгаджийките се обличат предимно в червено?) срещу всички останали - метъли, джазмени, рапъри и техно фенове. Обаче накрая като се инжектират с няколко алкохолни дози, всички дружно скачат върху масата и се кълчи в турбо ритми.
В биологическо отношение е мъжът и жената, жената все трябва да вкара акъл...ок,ок, тук може и да не съм дешифрирал правилно посланието. Оставям го на вас.
Може да бъде изображение с 1 човек и седящ
 
    Автор: Дахер Фарид, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.