Илиян Василев: Тежък край за него, за партията му, за всички които му повярваха.

Илиян Василев: Тежък край за него, за партията му, за всички които му повярваха.
06-07-2021г.
32
Гост-автор
Единственото, което за него има значение е партията му да е първа на изборите, за да може да ги омайва със самомнението си за незаобиколим фактор в българската политика. А той е като Мари Льо Пен, от тук нататък токсичен и изолиран. А партията му от "калинки", които по друг начин не могат да просперират ще се разпадне от липсата на допир с публичната благодат. Особено младите ГЕРБ, които свикнаха с имане, което не им се полага.
От заканите му, че ще се разприказва, остава само изговорения въздух, защото няма шанс да стане защитен свидетел, тъй като е върхът на ОПГ, а босовете никога не стават защитени свидетели, а обвиняеми. За това това изявления е удар във въздуха - нито ще се разприказва, нито има какво да каже. Тези, за които знае много, ще го приключат като Андрей Луканов. Да, именно тези, които направи богати, покрай заграбеното лично от него.
Изобщо тежък край за него, за партията му, за всички които му повярваха. Но не се заблуждавайте, метастазите са проникнали надсякъде и отстраняването им ще отнеме време, много време. Барикадирали са се здраво.
 
   Автор: Илиян Василев, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.