Илиян Василев: Поздравления за Бойко Рашков за начина, по който се държи

Илиян Василев: Поздравления за Бойко Рашков за начина, по който се държи
19-05-2021г.
24
Гост-автор
Мога само да поздравя Бойко Рашков за позицията и начина по който се държи. Опитите за дискредитирацията му с минали грехове са класика от жанра. Но те нямат никакво значение, когато той върши своята работа. Колкото по-надълбоко се бърка, толкова повече съпротивата ще става по-яростна.
Няма как ако се бръкне в ДАНС и ДАР да не реагират с показни престъпления, за да демонстрират неспособността на новите да овладеят престъпността.
Действително министърът няма изгода от това да казва кой журналист да се уволнява или не, защото не е негова работа. Но той има правото да избира къде да се явява. И не само той, но и неговите колеги от правителството.
Разберете, тези мисирки и медии са уязвими само и единствено ако в сутрешните блокове няма министри от служебното правителство или представители на партиите на протеста. Примерно само Йордан Цонев говори сутринта по ББР.
Тезата, че зрителите няма да видят другата позиция е само наполовина вярна. По-вероятно е зрителите да потърсят други източници на информация и да мигрират като интерес от БНТ, Нова ТВ и БТВ. Загубят ли зрители, губят и реклама и тогава щат не щат Хикимяновци заминават.
 
   Автор: Илиян Василев, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.