Илиян Василев: Оставката на Фандъкова е неизбежна.

Илиян Василев: Оставката на Фандъкова е неизбежна.
21-05-2021г.
25
Гост-автор
Оставката на Фандъкова е неизбежна. Тя направи всичко възможно вчера за да се самодискредитира с абсурдната си реакция да се защитава чрез прехвърляне на своята отговорност другиму - на районен кмет от партия политическия конкурент. Така влезе в окопна война и се нареди в алеята на славата на ГЕРБ до ПКП..
В София има 10 хиляди деца, за които няма места в детските градини. Бройката им се е увеличила 13 години след като тогавашния заместник кмет Фандъкова подаде оставка за същото. И откровено тъпите и пиари сметнаха че като фокусират вниманието върху една градина в Лозенец за стотина деца, и за която както се видя, дори и да има забавяне то е с месец-два, ще може да отклони отговорността от себе си!? Идиотите свършиха госпожо Фандъкова.
Още по-идиотска беше намесата друга лидерка на ГЕРБ - жени, която изока че Жельо Желев не трябвало до отменя софийското жителство - не можело всеки да идва в София.
Носталгията по соца трудно ще стане блус, защото няма сърце в цялата работа.
Няма вече и заместник кметове които да ги изгарят като бушони за да я спасят.
Очевидно, Фандъкова няма да си тръгне по достойния начин, няма да последвате "светлия пример" на шефа на ДАНС. Ще се окопае още по-дълбоко. Да ви припомня - не са само детските градини. Започват да гърмят мините на корупцията и безхаберието - все пак толкова години сте на власт. Неспасяема сте. Накрая ще си тръгнете през задния вход, като Борисов. Дори по-зле защото ще изпиете горчивата чаша на народната "любов" до дъно. От Банкя няма да ви защити. Спасява себе си.
Действително печелите златния скункс за изключителното ви постижение - 10 хиляди деца без място в детските градини. "Господарите на ефира" сигурно вече ви търсят да ви наградят.
За цялостна творческа дейност.
 
   Автор: Илиян Василев, фейсбук

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.