Илиян Василев: Избори през лятото са правени, да не лъжат. 25 юни 2005 година

Илиян Василев: Избори през лятото са правени, да не лъжат. 25 юни 2005 година
26-04-2021г.
2
Гост-автор
Не приемам начина по който Слави прави политика, но в случая е прав. Деборисовизацията изисква мандат от избирателите и чисто мнозинство, а не такова което "виси" на косъм и може да те свали от власт всеки момент. Забележете - правиш правителство с крехка подкрепа, обираш негативите на властта и могат да те свалят във всеки момент.
Хайде да ми обясните смисъла от това.
Както посочих след 4 март това е оптималния план - промяна в избирателния закон, сега трябва да сменят ЦИК и нови избори.
По отношение ехидните бележки за "премиера" Антоанета Стефанова - ей, хора. 12 години ни управлява охранител!? и ми говорите че умно момиче като Антоанета е достойно за подигравки?!
Ако трябва да бъда точен не виждам много хора, замесени от тесто за премиери сред тези, които се на предна линия в политиката.
Така че, до тук добре.
Избори през лятото са правени, да не лъжат. 25 юни 2005 година ми подсказаха колегите. Ами Джипко на коя дата се проведоха изборите с които той спечели властта през 2009 - на 5 юли!?
Един допълнителен бонус че много българи ще се върнат от чужбина и ще гласуват.
Няма логика ДБ изобщо да се хваща с тази задача. Но виж при БСП партиите на статуквото ще имат възможност да направят национално отговорно правителство. Вчера писах по тази тема.
 
    Автор: Илиян Василев, фейсбук
Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.