Илиян Васиелев: Ако ГЕРБ трябва да бъдат наказани за нещо, то е именно ваксинационната политика.

Илиян Васиелев: Ако ГЕРБ трябва да бъдат наказани за нещо, то е именно ваксинационната политика.
27-03-2021г.
22
Гост-автор
Както винаги си разменяме по няколко думи на входа с портиера. Той е много информиран и вещ по политически теми. Споделя, че си е направил първата инжекция от ваксина. Питам го дали не е Пфайзър, нали уж е имал право на избор. Отговорът - за нас, простолюдието е Астра Зенека, евтината, къде Пфайзър?!
Ако ГЕРБ трябва да бъдат наказани за нещо, то е именно ваксинационната политика.
Аз също изчаквам за да се ориентирам и моят избор засега е Пфайзър не за друго а защото една цяла страна, в която политиците разсъждават - Израел избраха тази ваксина. Тоест изпробвана е върху цялото население и не вярвам че ще поставят на риск съществуането си.
Пък и не обичат да си дават парите за неща, които са по-скъпи отколкото полезни.
И тук опираме до нашите "юнаци с калпаци". Взели най-евтината ваксина защото сме нямали пари, а става дума за най-важното нещо - човешкото здраве. Все пак става дума за 300 милиона лева, сума, която Бойко раздава за един след обяд. Онзи ден пак пуснаха дълг за 300 милиона евро. Раздадоха 5 милиарда за разни неясни харчове около коронакризата, а нямат за ваксини за масова ваксинация.
Престъпници, сър.
Ясно е, че ваксините са /докато не бъде намерено лекарство/ единственият варинат за връщане на живота към нормалното и за възстановяане на икономиката. Хората не са против ваксините, а против властите, които лъжат и мажат, но най-вече излъчват недоверие и несигурност. Сутрин спират, след обяд пускат. Нали Борисов и сие нарочно поръчаха малка част от полагащото ни се количество ваксини Пфайзър.
И като съзнателно изкуствено дефицитна стока, ограничените количества на тази ваксина, като в соцвремената, са само за хора с връзки, с пачки /да има вторичен "тъмен" пазар за тези ваксини/ и отново, дори пред опасността от смъртта се делим на правоимащи и правонямащи.
Бъдейки последни по всички показали и първи по смъртност, последни по ваксинация, заради корумпираните политици /те не са поръчали АЗ заради сините си очи/ България ще излезе последна от кризата, тоест ще изядем солта, ще получим тоягите и ще изпитаме унижението. От последни и бедни ще станем още по-последни и още по-бедни.
Пари имаме, нямаме морални управленци.
Портиерът е десет пъти по-стойностен човек от министрите и депутатите им.
Нямаме и воля да променим нещата. А шанс има - на 4 април.
 
   Автор: Илиян Василев, фб

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.