Идиот да беше, щеше да схване, че всичко това е една голяма лъжа, световен план за контрол и санкции!

Идиот да беше, щеше да схване, че всичко това е една голяма лъжа, световен план за контрол и санкции!
23-03-2021г.
45
Гост-автор

Много често попадам на коментари от сорта : Какво ще кажете на близките на починалите от „ковид“? Да свалят маските и да протестират с вас ли?

Ще им кажа същото, което ще кажа и на близките на починалите от сезонен грип, инфаркт, рак, инсулт, диабет, глад, лекарска грешка, която между-другото се нарежда на трето място в света, като причина за смъртност –
Моите съболезнования !

А вие какво ще кажете на живите и на техните деца? Да умрат с близките си ли или да живеят, като умрели ? Да спрат да дишат, да спрат да спортуват, пътуват и работят, да спрат социалните си контакти с други хора и да им бъде забранен достъпа до всички лечебни заведения, само защото някой- някъде си бил умрял и го записали в един тефтер за бройка на статистиката с „ковид“?

Защо бе лицемери сега се сетихте, че сме смъртни, и след като веднъж сме се родили, е неизбежно и да умирем! Като толкова ви се спасяват животи, отидете в Африка да нахраните умиращите от глад деца, дарете кръв, протестирайте против консумацията на алкохол, която също взима жертви, протестирайте против употребата на цигари, която води до рак на белите дробове и взима повече жертви от любимият ви „Ковид“, или за вас другите смъртни случай не са важни, само защото не ги съобщават по телевизията!

Като толкова ви се умира с умрелите , лягайте до тях и оставете останалите живи хора да си изживеят така или иначе краткият живот – свободно!!!

Идиот да беше, щеше да схване, че всичко това е една голяма лъжа, световен план за контрол и санкции! Само най-тъпите овце все още не са го разбрали и искат да ги затворят доживот в кошарите им без храна, вода и въздух, за да ги спасят от „Гергьовден“ ….
Гергьовден пак ще дойде бе овце! Бог ви е създал смъртни!!!!

   Автор: Ива Иватта

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.