Явор Дачков за ”Хемус”: Крадете, но поне правете нещо. Не чувам името на Таки!

Явор Дачков за ”Хемус”: Крадете, но поне правете нещо. Не чувам името на Таки!
08-12-2021г.
81
Гост-автор
За мен не е по-важно е да разкрият корумпирания или да го накажат, макар че това е важно, но едва ли ще стигне дотам, защото играят много пари, интереси и така нататък. Аз се надявам да се промени начина на строеж най-накрая. Крадете, но поне правете нещо, извинявам се за тоя популистки език, но мисля че това е адекватен коментар. Това заяви журналистът Явор Дачков за строежа на магистрала ”Струма”.
 

Относно задържания бивш служител на данъчното за кражба на милиони от АМ "Хемус", това е свръхактивност на прокуратурата след заявките на бъдещия премиер и прочие. Но така или иначе в "Хемус" е крадено много, по това няма спор, въобще в този бранш знаете и на запад мафията владее това. Но тук обаче не чувам името на Таки, един известен така поне пласьор или направо дистрибутор огромен, който живее в Дубай, мисля, че е замесен в тези строежи със свои поставени фирми.


Дано да се разплете и се надявам на това, но това, което ме поразява е, че въпреки кражбите, които се случват, навсякъде в България, пътищата са абсолютно допотопни и е невъзможно е да се пътува по тях. Това не са магистрали, все пак това са лоши пътища.


Мен това ме потриса, не кражбите, а лошото изпълнение, бавното изпълнение и това че аз пътувам по "Хемус" от 30 години, защото съм от Габровския край, и преди това и като малък съм пътувал, и знам, че тя винаги се ремонтира за нещо, тоест това не е напълно функционална магистрала в отсечката, в която е магистралата.

  Източник: frognews

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.