И НА ДУШМАНИТЕ - сполай!

И НА ДУШМАНИТЕ - сполай!
18-12-2020г.
12
Гост-автор
И НА ДУШМАНИТЕ - сполай!
Стотици се обадиха и писаха тези дни за здраве и подкрепа. Десетки други се обадиха да ми пожелаят "смърт за теб", "да умреш в мъки", в новичок да се удавиш" , "да пукнеш, боецо", "ще дойда да ти спра
апарата, боклук, да умреш в мъки" и тн. Това са
същите, които преди няколко месеца ми звъняха след трансплантацията да ме питат "онази още ли е жива,
не умре ли?".
Не ги познавам тези хора, те мен също. Никога не са ме виждали, не са разговаряли с мен, не познават семейството ми, дейността ми и тн. Но искат да умра. Ето така, искат един човек, мъж, или жена да умре в мъки, за да са добре те. Дори не мога да си представя що за изрод трябва да си, за да пожелаеш смъртта на болна жена например, за да се чувстваш добре.
Това е най-страшното, приятели, което ни причиниха изродите - управници. Боклуците , като Буда и останалите. Това морално разложение и духовна чернилка. Разделяй и владей. Настройвай хората едни срещу други, за да крепиш прогнилата си власт - болни срещу здрави, провинция срещу столица, млади срещу стари и тн. Така мафията втълпява, учи и покварява. За да живееш друг трябва да умре. За да успееш друг трябва да бъде с смачкан и унишожен. За да получиш, друг трябва да плати цената. За да си добре ти, друг трябва да е зле. Мафията не спасява, мафията лъже, ограбва и убива.
ВЯРНО Е!
Можем да живеем в страна свободна, в страна , в която хората се посрещат и поздравяват с усмивка! В страна правова, в която има справедливост, здраве, шанс, бъдеще и живот за всеки!
От нас зависи. Трябва да изринем мафията и гражданите да си подредим държавата. И с тази чернилка, която е заразила вече хиляди ще трябва да се преборим и това ще е най-страшната и тежка битка - да върнем вярата в доброто, да върнем светлината в душите на тези хора. Те сега живеят от чуждата мъка и смърт, а трябва да станат част от едно общество на гражданска солидарност и битки за ценности! Никога не съм молил Борисов за каквото и да е. Мутрата се уплаши, че може да се случи нещо с нас и това да му запали властчицата и кочината. Вярно е, че са звъняли без мое знание сигурно десетки лекари, политици, общественици, посланици. Благодаря им за грижата и вниманието. И с право се уплаши мутрата, защото, ако се бе случило нещо със съпругата ми той лично щеше да плаща и го знае. Това е истината.
Моля се обаче всеки ден за десетките българи, които имат нужда от помощ. Да не разчитат мафията, или мутрата да решава кой да живее и кой умре, а системата да дава шанс на всеки за здраве и живот. БОЕЦ водим тази битка. Не искаме мафията да контролира живота ни и да решава вместо нас, а искаме всеки да има достъп до здраве, образование, правосъдие... И затова слугите на дебелите ни мразят.
На всички тях казвам - прощавам ви и ще ви помогна сами да усетите свободата и доброто в душите си. Сами да бръкнете в душите си със стирките и да почистите чернилката. Не мога да ви го опиша, сами трябва да усетите това чувство.
През годините сме минали през всичко, посегнаха дори и децата ни, покушения срещу живота ни, нападения, дела, призовки, ревизии, запори, обвинения, клевети, помия... Заради дейността с БОЕЦ и битката за правдата и Истината.
Не се пречупихме, не саведохме глави и не се отказахме. Ударите срещу нас само ни амбицират още повече!
И сега продължаваме. Благодаря и на приятели, и на врагове, и на душмани, и на най-близки. Прегръщам ви и до скоро. Тепърва ни чакат още много и важни битки. Душата ми е пълна с енергия и нямам търпение! Замислил съм сто инициативи и акци. Има толкова много работа, битки и победи още, че не можем и да спрем!
 
 
 Автор: Георги Борисов Георгиев
Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.