#HUBAVOE: Гафът на Графа става все по-голям

#HUBAVOE: Гафът на Графа става все по-голям
11-02-2021г.
32
Гост-автор
От пореден ремонт се нуждае столичната ул. ”Граф Игнатиев”. Участъкът стана трън в очите на граждани и организации, предизвика и множество скандали заради некачественото изпълнение. За поредният проблем сигнализират от ”Спаси София” - 2 години и четири ремонта по-късно пословичният централен участък отново е напукан и с надигнати плочки.

Поредният саморазпад, разбира се, е следствие от невиждания форсмажор и пролетните температури и в никакъв случай не е грешка на проектантите, на изпълнителите от Джи Пи Груп или на столичния кмет Йорданка Фандъкова, който за 12 години не успя да направи и един ремонт, който да не хлътне десетина пъти преди да му изтече гаранцията, посочват от "Спаси София"


Така заминаха 13 млн. лв. от парите на данъкоплатците пред очите на целия град.


"Трагедията на Графа всъщност показва тоталната и пародийна немощ на управлението на София. Само две меки зими бяха достатъчни, за да видят сметката на хубостите, с които Фандъкова ни дари срещу 13 млн. лв. Но на нея не ѝ пука! Нали има "нов екип с нови идеи" и пропагандна машина, която да ни убеждава, че свършеното с две леви лице е толкова #HUBAVO, но #NEEGOTOVO!", посочват още от организацията.

   

Източник: "Спаси София"- фейсбук

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.