ГНУС, ГНУС ГНУС!!!!

ГНУС, ГНУС ГНУС!!!!
05-01-2021г.
92
Гост-автор
Да облиташ с хеликоптер корупционните си проекти, когато липсват медицински хеликоптери и такива за планинската спасителна служба е просто гнус!
Да заявяваш, че ти трябват още година-година и половина да управляваш за да можеш да завършиш корупционните си проекти е просто гнус, гнус на квадрат!
Да платиш 3 млрд.лева на българския данъкоплатец за да осигуриш руски газ за Сърбия, без да направиш разклонения за България е върх на политическата проституция и просто гнус, гнус и гнус.!
Да твърдиш, че се справяш добре с кризата, когато страната която управляваш от 11 години е първа по смъртност в света и най-бедна в ЕС, е обикновенна гьонсуратщина.
Да се хвалиш, че имаш най-нисък бюджетен дефицит, след като си оставил населението си в бедстващо положение, а бизнеса / който трябва да пълни бюджета/ във фактически фалит е гьонсуратщина на квадрат.
Да залъгваш изпратените в принудителна неплатена отпуска хора, че ще получат мизерните 24 лева на ден, а след месец да се окаже, че междувременно си сменил документацияти и подадените документи са някакси невалидни е гьонрсуратщина на трета степен.
Да отглеждаш с държавни пари политическите си проститутки - харлани, томита, георгимарковци,антонтодоровци,алйота, прислужната си социология и гнусните си анализатори е нищо повече от обикновена кражба.
Но идат избори. И сега, а не по-късно, всяка политическа сила, която се явява на тях, трябва ясно и точно да се произнесе по въпроса за възмездието. И хората да знаят, че когато гласуват, гласуват за някой който ще се бори за възмездие, наказание, съд и затвор, или пък за някой, който лекичко ще влезе в коалиция, в името на националното спасения или някоя друга мантра.
Не искам повече да ме спасяват. Искам само и единствено, тези които безскрупулно крадоха в продължение на десет и повече години , да бъдат наказани. За да знаят следващите поколения политици, че след престъплението, следва наказание.
Трудно е да го обясниш на човек, прочел само една книга, но той може да го почувства на собствен гръб.
С престъпници политически компромиси не бива да се правяг. На никаква цена. България ще бъде нормална държава само и единствено след като нейните политици знаят, че престъпленията се наказват. Най-сурово!
 
  Автор: Диана Дамянова

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.