ГНУС! ГНУС! ГНУС!

ГНУС! ГНУС! ГНУС!
21-10-2021г.
48
Гост-автор

Да изразяваш неинформирано мнение е едно, да сравняваш зелените сертификати с процесите на Холокостта е вече отвратително. Това, което се случва последните дни е дъното, дъното на демагогията, дъното на разума, дъното на дъната. Безумните аналогии между Хитлер и здравните организации. Между лекарите и Айнзацгрупи.

Аналогии между хора, отричащи съвременната медицина, неангажирани от здравето на останалите, но искащи да ходят на кръчма с милионите изклани семейста, жени и деца на етническо-расова основа...

Гнус ме е, пичове, гнус ме е. И понеже сме размахали гордо Конституцията, на база прочетен един абзац от нея, да обърнем внимание на чл. 61: "Гражданите са длъжни да оказват съдействие на държавата и обществото в случай на природни и други бедствия при условия и по ред, определени със закон." И да, изборът си е ваш, само не обвинявайте другите, че искат да се мразим, защото никой не ви мрази. Светът ни гледа със съжаление, докато вчера в цяла Европа се играха мачове пред препълнение стадиони без мерки.

   Автор: Б. Ганчев, фейсбук

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.