ГЕРБ, размажете Радев с Деси и Спас, стига сте се нервили

ГЕРБ, размажете Радев с Деси и Спас, стига сте се нервили
03-02-2021г.
12
Гост-автор
ГЕРБ хабят сили и нерви да призовават президента Радев да се откаже доброволно от втори мандат. Този път глас извисил не кой да е, а Спас Гърневски, известен интелектуалец и текстописец на балади за началници.

Защо се хабите бе, хора от ГЕРБ? Радев е упорит шофьор на самолет и няма да се откаже, знаете. Но да не ви пука. Кандидатирате Деси Атанасова за президент и тя ще го нокаутира още в първия тур. Тома Биков става за безпартийно, но по партийному вярно вице. Направо ще греят като две слънца! Или издигнете кандидатурата на самия Спас! Ще направите щастливи всички българи, питайте майните да ви кажат, те много си падат по него.

Удар в десятката ще е и ПКП. Тя натрупа завиден опит в тази дзверска роля. Ако и турите Спас за вице, ще я карат от софра на софра, което ще е силно обединително за нацията.

Ами Сачева?! Истински трепач и народен любимец. Същинска Жана д’Арк

Томито Дончев и той е готов да влезе в боя по всяка време.

Истинско острие е Влади Горанов, при това и ДПС ще се кефи.

За Катето Захариева да не говорим – и македонците ще се тепат да гласуват за нея.

Толкова светли кадри има в редичките ви, че нямате проблем да размажете пилота на изборите наесен. И резервната ви скамейка е яка: Ципов, Барни Ръбъл, Маноил Манев…

Сега се концентрирайте за парламентарния вот, щото току виж излезли нови снимки и записи, я от спалнята и чекмеджето, я нещо още по-пикантно. Трябва да скачате в огъня за Вожда. Който не скача, изпада от каруцата и става лесна плячка за закона…

В „Майстора и Маргарита“ Булгаков пише: Да, човек е смъртен, но това не е беда. Лошото е, че понякога е внезапно смъртен.

Хей, гербаджии, споко, бе. Първо, безопасно малко от вас са чели Булгаков и второ – всички сте безсмъртни.

   Източник: frognews

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.