ГЕРБ показват истинското си лице.

ГЕРБ показват истинското си лице.
18-03-2022г.
101
Гост-автор

ГЕРБ показват истинското си лице. Пълна истерия, лъжи и манипулации. Арестът на бивш премиер, по чието време България бе удавена в корупция, било "абсолютно недопустимо"?! Безпрецедентно било да се задържа бивш премиер и лидер на опозицията, защо в този "късен" час, защо пред децата и внуците, защо не са били уведомени предварително за ареста...?!?

С поведението си от ГЕРБ доказаха, че:

Са се самозабравили и очакват специално отношение от органите на реда. Обикновените граждани никой не ги известява предварително, че ще бъдат арестувани, нито пък ги пита за удобен за тях час.

ГЕРБ нямат никакво уважение към правото, институциите, правилата. Всъщност те изобщо не са демократи.

ГЕРБ е структура, наподобяваща клан, образувал се и зависещ от вожда и действията му.

Всички те - депутати, кметове и общински съветници на ГЕРБ, които "бранят Бойко" нямат и капка срам, нито намерение да носят отговорност за безчинствата, кражбите, наглостта и униженията, които причиниха на България и София!

Арестите на премиери или министри са нещо стандартно, не само в Европа, но и на Балканите. На снимката е Иво Санадер, осъденият на 10 години затвор премиер на Хърватия. Адриан Настасе е бивш премиер на Румъния, осъден на 6 години затвор. Груевски пък, екс-премиерът на Македония, избяга и се укрива при Орбан. България има да наваксва откъм правосъдие, а от ГЕРБ имат да взимат

    Източник: "СПАСИ СОФИЯ", ФЕЙСБУК

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.