Георги Георгиев: Гешев и Борисов са най-уплашените хора в България. Почти колкото Пеевски.

Георги Георгиев: Гешев и Борисов са най-уплашените хора в България. Почти колкото Пеевски.
08-05-2021г.
39
Гост-автор
В МОМЕНТА Гешев и Борисов са най-уплашените хора в България. Почти колкото Пеевски.
Страхът до такава степен е стегнал душите им, че дори и показната агресия, с която го прикриват не помага.
Тези дни страната се тресе от най-тежките нови и стари корупционни скандали и разкрития за корупция, рекет, изнудване на бизнесмени и източване на милиарди. Прокуратурата би трябвало да работи извънредно, на пълни обороти и с удължено работно време, а арестите да са препълнени. Вместо това - пълно мълчание, а Гешев се жали на Брюксел, че искат да му закрият бухалките! Представяте ли си колко неадекватен, тъп и уплашен е Гешев в момента? Нали си давате сметка, че всяко негово действие се диктува от господарите му? Давате ли си сметка колко уплашени са Борисов и Пеевски?!
Предстоят бурни и интересни дни. Ще видите и чуете за такива зверства, мерзости, престъпления, грабежи и свинщини, че не можете да си представите дори. Ще станете свидетели на предателства и взаимно топене на довчерашни ортаци. Борисов ще хвърля в огъня бушон след бушон, само дето бушоните свършиха и накрая изгаря главния шалтер. Ще се катерят по гърбовете си, за да изпълзят от казана, но спасение и прошка няма да има. Борисов е способен да предаде и продаде всеки и всичко, за да спаси кожата си, но този път срещу него ще се обърнат собствените му слуги и изтривалки, които ще осъзнаят, че не представляват нищо за него. Чакайте цели албуми от снимки и записи. Първите вече са на път. Ужасяващи.
БОЕЦ имаме внесени над 170 сигнала през годините за корупция, злоупотреба с власт и други престъпления.
Запомнете няколко - БарселонаГейт, Турски поток, ДДСгейт, Булгартабак, Сарай Росенец, Споразуменията на Гешев, както и сигнала ни за разкритията на Илчовски. По тях ще се четат първите обвинителни актове срещу Борисов, Гешев, Доган и Пеевски.
Имате думата ми, бойците никога не се отказваме.
Битката продължава.
   
    Автор: Георги Георгиев, фейсбук

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.