Георги Георгиев-"БОЕЦ":Радев вече трябваше да говори! И не за Ботев, а за мракобесието на прокуратурата

Георги Георгиев-
02-06-2021г.
53
Гост-автор
Радев вече трябваше да говори! И не за Ботев, а за мракобесието на прокуратурата.
Г-н Президент, къде сте?
4 години от своят мандат Радев гледаше от страни как прокуратурата, в качеството си на бухалка в ръцете на мафията мачкаше и преследваше неудобните и непримиримите. Радев подписа и указа за назначаването на Гешев, а можеше да сезира Конституционният съд, БОЕЦ му бяхме предоставили и жалбата! Докато ние водехме истинска война срещу мафията, президента се риташе по кокалчетата с Цветанов и Борисов на ниво - апартаменти и кой какво казал за другия.
Президента реагира, чак след като прокуратурата влезе в президенството и му посегна лично. Сега прокуратурата посяга на "неговите хора" в правителството и службите, назначени, за да разграждат модела на Буда и Шиши. Точно сега Радев пръв трябва да застане до тях и вече закъснява. БОЕЦ ще призовем гражданите на решителна битка за отстраняването на Гешев. Ще призовем всички, това да стане наша обща гражданска цел и да продължим активно битката до нейното постигане. Но няма да влизаме в борбите между различни мафиотски кланове. Адмирираме голяма част от новите назначения, по скоро уволненията на слугите на Борисов и Пеевски. И недоумяваме по повод много други назначения на хора близки и свързани с Пееввски и правителството на Орешарски. БОЕЦ предоставяме своите сигнали на новото правителство, за да не губят време и да бъдат ефективни и виждаме как едни служби приемат тези сигнали, а други се дърпат, снишават и мълчат, като че ли им даваме отрова. ДА, това е отрова, но за мафията.
Когато говорим за промяна, това значи да видим реални резултати в битката срещу мафията - образувани реални досъдебни производства, осветлени реални доказателства за извършени престъпления и тн. Служебното правителство има огромни възможности. Именно сигналите, които им предоставяме и резултатите по тях са техният тест, дали са носители на промяната, или са поредната смяна и подмяна. Вече направихме среща с ръководството на МВР за полицейското насилие. Предстои ни среща с Министерството на енергетиката за "Турски поток" и поздравяваме МВР и МЕ за откритостта. Министерствата на икономиката, културата, правосъдието и финансите обаче мълат, както мълчаха и по време на Буда. Защо? Страх ви е да не получите нещо, което да ви накара да действате ли?
Радев трябва веднага да излезе и да защити екипа на МВР, службите и правителството назначни от него! Не трябва да позволява тези хора да стават жертви, за разлика от него те нямат имунитет и охрана. А БОЕЦ ще защитим демокрацията, както винаги сме го правили.
Гешев трябва да си ходи незабавно! Или подава оставка, или бой до дупка и отстраняване. Това е битката на БОЕЦ. Докато Гешев е на върха на прокуратурата всеки опит за промяна и справедливост е обречен. А без справедлисвот няма свобода и демокрация.
Продължаваме. Г-н Президент, време е за "ГЕШЕВ ВЪН"
  
     Автор: Георги Георгиев- "БОЕЦ"- фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.