Ген. Шивиков: Къде се скри Алена, защо построеното от Борисов не издържа и година?

Ген. Шивиков: Къде се скри Алена, защо построеното от Борисов не издържа и година?
19-02-2021г.
22
Гост-автор
Питам се, къде се скри Алена, за да ни каже, кога ще приключи пагубното влияние на ретроградния Меркурий, че всичко, което построиха ГЕРБ и сие през годините на тотален пладнешки обир природата го разруши за дни и часове?

Мръсните комунисти, русофилите, тулупите ПРОТЕСТИРАЩИ и всякаква подобна сган е виновна, а идват избори. След гръмко и помпозно откриване на поредния "грандиозен" обект, символ и гордост на управлението им и хоп тези зли, тъмни сили се активират: пропадат тротоари; плочки танцуват като клавиши на пиано по знакови пешеходни улици; релси се надигат; метростанции протичат; мостове се пропукват; подпорни стени падат; срутища и свлачища се активират и хвърлят кал върху божествения ореол на Борисов.


Неблагодарни сме, не подкрепяме и не обичаме шофьора на ДЖИПКАТА, дразнят го и губят му времето, като го викат в парламента, а той е човек, защото е на път и мило и драго взема, за да напълни шкафчето. Уста Кольо Фичето, самоук и самороден български строител казва: "Дом се строи върху здрава земя, а не върху пясък и тиня!" Всичко онова, което е построил стои здраво и непокътнато до ден днешен. А, построеното от Борисов и компания не може да издържи и една година. Това е така, защото разрушиха държавността, защото превърнаха България в блато на корупцията и некадърността. На 4 април да ги изчистим до здрава основа и да си възстановим държавността!

  Автор: Ген. Димитър Шивиков

  Източник: frognews

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.