Гаси тъпото да не може да обсъдиш подобна новина, гайс!

Гаси тъпото да не може да обсъдиш подобна новина, гайс!
28-12-2022г.
0
Персефона Коре

Пускам си БНТ да гледам Гошето Любенов(този сравнително млад левент),  защото в моето съзнание си е събота или неделя и сметам до средата на Януари да живея с тая представа за уикенд. Та поради естеството на деня Гоше Любенов няма, но има млади надъхани неолиберали-ютубари, чийто разговор ще се опитам да пресъздам, защото все пак контента му ме трилна и леко мозъка ми бърнаутна.
Та, госпожицата ютубърка е поканила гост-ютубър и бистрят събитията на годината в ютуб. Едното било нещо си наречено Къща на инфлуенсърите, другото - че Емил Конрад бил гей.  И двамата широкоскроени евроатлантици изпаднаха в дискретен екстаз от разкритието на гея, че бил гей и тамън да тръгнат да бистрят и тая вада, се усетиха къде се намират и ентусиазмът им рязко се спишна като джелато, правено с прясно мляко от Била и то на промоция.
Гаси тъпото да не може да обсъдиш подобна новина, гайс!
Са, аз първо се чудя как може да приемаш хомосексуализма за нещо нормално, а в следващия момент да го правиш топ новина в клюкарското ти издание. Смисъл, разбирам да си Ганя и да не знаеш какво е хомосексуализъм, та да го отхвърляш, както са отхвърляли кръглата форма на земята едно време, ама тук говорим за цивилизования напреднал иновативен прогресивен живеещ в бъдещето неолиберален манталитет, бе брат!  
На кого му пука кой бил гей  и кой не бил гей? На кого му пука кой с кого си ляга и какви ги върши под чаршафите първо на първо. Това е наистина Ганя манталитет, но от онзи лошият низшият, чисто клюкарският, който неолибералната идология е изкарала като прани гащи посред бел ден и го вее тъй, че да ги видят чак и в другата махала. Ма, укротете се малко. Ганя Американеца да чийл доуне малко. Ако хомосексуализма ис нот а биг дийл, дръжте се все едно не е. А не топ новината в ютуб да ви е, че на някакъв си ютубър му лъснала резбата и това вече е велико събитие. Не знам секс ли ви липсва, мозъчни клетки, кво ли, ама от векове хората практикуват секса и то успешно и само такива, които твърде редко им се случва, го бълбукат по цял ден като баш невидели.
Оставете го момчето да си бъде гей на спокойствие и да монетизира този факт в ютуб - все пак нали и капитализма треа да има некъв кяр от цялата ви неолиберална глупост. Оставете и другите хомосексуални хора да си практикуват хомосексуализма и спрете да ги изнасяте по паради като някакви животни в клетка да ги гледат хората все едно са застрашен вид. Оставете ни и нас да си живеем живота на спокойствие, защото честно, ама съвсем честно, на никого не му пука с кого си легате. Стига да не си легате с нас. Чийл малко, гайс. Тейк ит изи. Ударете едно джелато. Всички правим секс по тая земя. Просто спрехме да го правим на въпрос кога навършихме двадесет и две.
(ще се видим в Персефона Три след тоя статус, предполагам)

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.