Г-н Радан Кънев, сега ли разбрахте, че тероризмът и политическият ислям представляват "основна заплаха за сигурността на Европа"?

Г-н Радан Кънев, сега ли разбрахте, че тероризмът и политическият ислям представляват
28-10-2020г.
22
Ирини Зикидис
Здравейте, г-н Радан Кънев,
,
С интерес прочетох изказването ви за "тероризма на политическия ислям". Вие няма как да знаете, но аз това го говоря от октомври 2015 година, когато либералните елити в Европа, подкрепени от шумни платени инфлуенсъри и полезни идиоти, гласуваха за широкото отваряне на вратите на Европа за непроверени "бежанци".
 
Имам само един въпрос към вас - вие сега ли разбрахте, че тероризмът и политическият ислям представляват "основна заплаха за сигурността на Европа"? В тази връзка, добре помня вашата позиция:
 
- Преди 5 години вие казахте, че "днешните бежанци бягат от същия режим, който беше наложен на мрачната историческа дата 9 септември в България". Казахте го след като Евростат вече беше изнесъл данни, че сирийските бежанци са едва 11% от всички "бежанци".
 
- През 2016 вие и Реформаторският Блок гласувахте Турция да пази небето на България;
 
- През 2017 година вие нарекохте "престъпление" руските бомбардировки срещу Ал Кайда и Мюсюлмански братя в Алепо;
 
Ако едва днес вие сте разбрал какво точно представлява политическият ислям и колко е опасен тероризмът на радикализираните ислямисти за живота на всеки европеец, то аз имам лоша новина и за вас и за нас. За вас - че най-добре би било да оставите политиката завинаги. За нас - че нашите политици са ужасяващо невежи и неспособни да защитят Българския национален интерес. А ако все пак сте го знаел, но не сте го казал, значи сте безгръбначно същество, което по никакъв начин няма място в политиката.
 
 
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 
Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.