Финансират радикали с цел да се нанесе възможно най-голяма вреда на врага, а не за да помогнеш на местните хора.

Финансират радикали с цел да се нанесе възможно най-голяма вреда на врага, а не за да помогнеш на местните хора.
18-05-2022г.
180
Гост-автор
Преди няколко години всички медии и послушници сляпо подкрепяха "сирийските борци за свобода" , макар ислямистките и салафитско-уахабитските символи да бяха видими за всички. БиБиСи махна филм, в който се виждаха линейки с белите каски, накичени с флаговете на Ал-Кайда и ИДИЛ. Британският Канал 4 пък най-безсрамно правеше интервюта с бунтовници в Идлеб, които сами признаваха на арабски, че са от ХТШ (клон на Ал-Кайда от Сирия, но не го превеждаха на зрителите.
В резултат Европа се напълни със завръщащи се от Сирия джихадисти, които направиха кошмарна поредица от атентати. Днес повечето идиоти все още си мислят, че бунтовниците не са ислямисти. Как се въоръжаваха ИДИЛ и Ал-Кайда? С оръжия предназначени за "демократичната опозиция".
Сега имаме същата ситуация. Зеленски трие свой пост в Телеграм (ако ти споделят там поста, не може да се изтрие споделеното и остава) с украински войник, накичен с нацистки символ (черно слънце). НАТО изтри също свой пост пак защото имаше украинка с нацистки символи за деня на жената. В резултат сега се появи стрелец, който уби над десетима души в Бъфало, почти всички чернокожи. Стрелецът също е носил този нацистки символ и е бил повлиян от Азовци. Така е, когато финансираш радикали с цел да се нанесе възможно най-голяма вреда на врага си, а не за да помогнеш на местните хора. Така бе и в Сирия с борците за свобода, и в Ирак, и в Афганистан с муджахидините, сега в Украйна. Пращат в Украйна целия нацистки интернационал (какви мислите, че са доброволците там?) Резултатите са такива и бяха предвидими.
Защо го правят, не знам.
И преди уважаемите идиоти да си отворят устата за Вагнер и да задраскат очевадното, да, същото се отнася и за Русия. Те също пращат радикали. И вероятно ще има и там подобни инциденти.
Не могат ли да финансират нормални групи от съпротиви? Защо го правят с видими радикали? А безумието да се отричат такива течения ще се разкрие и прояви пак във времето. Както бе с муджахидините(талибаните), с джихадистите в Сирия и Ирак, и сега в Украйна.
 
  Автор: Дахер Фарид, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.