Фермер на годината се отказа от България! Закри бизнеса си и изнася семейството си в чужбина!

Фермер на годината се отказа от България! Закри бизнеса си и изнася семейството си в чужбина!
19-01-2023г.
0
Лентата

Димитър Станчев не бе открит за коментар, но семейството му преживя твърде много, буквално бяха унизени от държавните институции, които се държаха с него сякаш е най-големият престъпник. През октомври м.г. във фермата му нахлуха ДАНС и Жандармерия и започнаха да проверяват кошер по кошер…по сигнал на недоброжелател, който смятал, че злоупотребяват с европейски средства.

Семейството инвестира живота си в този проект, който сега ще затворят
Показната акция донесе много неприятности за Димитър Станчев и близките му, дори в здравословен план. В защита на младото и многодетно семейство тогава се обявиха кметовете на Малко Търново Илиян Янчев и Созопол – Тихомир Янакиев. Те призоваха държавата да помогне на едни от малкото хора, които искат да развиват бизнес в обезлюдената Странджа, а не да ги репресират.


„Това семейство го познавам от години. Млади хора с 4 деца, които непрекъснато работят, за да докажат, че нещата могат да се случат и тук. И успяха! Димитър е избран за фермер на годината, пчелар на годината. Изгради едно име с много труд от цялото семейство. Но понеже ние сме царе на завистта и доносничеството и излезе, че този човек е най-черният, най-големият престъпник. Това не е човек, който може да извърши тежко престъпление.

Димитър, както и цялото му семейство са най-добрите хора в региона. Те са Странджа, именно затова е кръстена така и фирмата им – синоним на добротата и любовта, която дава тази планина“, каза тогава Илиян Янчев пред Флагман.бг.

   Източник: realniistorii.com

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.