Феновете на Слави гневни, че отказва на Нинова: Ти си на един бряг с Борисов! Прозрачен си!

Феновете на Слави гневни, че отказва на Нинова: Ти си на един бряг с Борисов! Прозрачен си!
19-01-2021г.
32
Гост-автор

Просташкият пост на Слави Трифонов във Фейсбук, с който той отхвърля все още не отправената покана от лидера на БСП Корнелия Нинова за разговори за честен вот и смяна на модела на управление, предизвика гневни коментари на негови фенове. 

В болшинството от мненията, изказани на неговата стена, лидерът на партия „Има такъв народ“ е обвиняван директно, че се кани да става патерица на ГЕРБ, че ще е поредният Бареков или новият Марешки и че с такова мислене в България никога няма да може да се направи управление. 

Най-много реакции има изречението на Трифонов “ С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката“.

„И понеже една река има ДВА бряга, значи изказалият се е на един бряг с ГЕРБ, въпреки досегашните си твърдения за обратното. Толкоз с тази партия“, категоричен е Йосиф Леви.

Надка Власова дава оценка за възпитанието на шоумена: „И този твой пост, Трифонов, показва пълната ти простащина. Още не си поканен от Нинова! Малко култура не ти е никак излишна“.

Tatiana Gendova припомня общото минало на Борисов и Трифонов: Тя, реката има два бряга – не ви остават много опции! А и имайки предвид, че много дълго време бяхте не само а един бярг, а и на една маса с Борисов… На кой бряг, по-точно сте, г-н Трифонов“.

Ето малка част от мненията

на симпатизантите на Трифонов,

взети от неговата Фейсбук страница,

без редакторска намеса:

Борис Караиванов: Славчо, колкото и да се правиш на умен, си оставаш един учиндолски тъпанар! Преди да отговаряш на Нинова, трябва малко да се просветиш, колко законопроекта от БСП са приети за разглеждане през тия 11 години! Не я сравнявай с никой, защото такива тулупи и гъзолизци като теб, нямат място никъде в държавата-благодарение на теб, тази държава изпростача и се чалгализира! Ти си продукт на мутрите, които те финансираха и ще си останеш такъв техен гъзолизец!

Александър Иванов: Спомняме си интервюто на Слави с Бойко. Слави и дума не каза, остави баце да си шири коня. ГЛАСУВАТЕ ЗА СЛАВИ – ПОЛУЧАВАТЕ ОТНОВО БОЙКО И ГЕРБ! ЧЕСТИТО!

Соня Христова: Слави сгреши хода

Христо Христов: От човек, комуто през целия живот са му говорили в слушалката какво да рече, от такъв човек какво да очакваме…
Впрочем, ако трябва да съм коректен, имаше изяви и който вероятно не са провокирани от слушалката, така например, редовното изплезване вярвам, че е било някаква самоинициатива.
Ех, Слави, защо не си остана само с Шоуто…
…там имаше своите силни моменти. Лично аз например, по-добре изплезен човек не съм виждал.

Asen Simov: Да, Слави стои откъм брега на Боко!!!Той е и срещу Радев!Въобще Слави се представя за новото лице ама е старото на нещо старо и ретроградно!Важното е да има келепир!

Nikolai Karakashev: Това кой на кой бряг стои ще го установим след изборите.

Николинка Николове: ТИ НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ. КАЖИ, ЧЕ СИ ОБЕЩАЛ НА ББ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАЕДНО. НАРОДА ИМА ВЯРА НА ТЕБ ЗА ДА ПАДНЕ ББ ОТ ВЛАСТ. ТИ КАТО НЕГО ЛИ ЩЕ ЛЪЖЕШ?

Александър Александров: Славчоооо, реката има само два бряга , бе ! Сега ли го чуваш това. На единия бряг е Нинова , а на другия Бойко. Като не си на един бряг с Нинова, значи си на другия с Бойко. Аланкоолу , май хабер си нямаш от политика.

 Източник: onovini.eu

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.