Фенове на кои партии са най-големите хейтъри?

Фенове на кои партии са най-големите хейтъри?
05-09-2021г.
21
Гост-автор

Подхождам към хейтърството без никаква емоция. Интересът ми е чисто научен. Интересни са ми хората, които не спират да ругаят нашето предаване Политически НЕкоректно, да обиждат водещите, авторите, събеседниците. В началото просто призовавах за културно общуване. Нямаше отклик.

После предупреждавах, че който продължава да обижда, ще бъде блокиран. Отново никакво разбиране. И тогава почнах да блокирам.

Но винаги преди да блокирам някого, отивах на профила му, за да видя, кой е човекът, който си служи с думи като "боклук", "глупак", "тъпанар", или пък употребява по адрес на предаването слова като "помия" и "долна пропаганда". Оказа се, че в 99,99999999% от случаите хората, употребяващи подобна лексика, са си украсили профилните снимки с логото на ДБ. Ами сега!?

Нали това бяха умните и красивите?

Нали там беше цветът на нацията?

Нали това са тези, които знаят всичко за всички?

А употребяват думи, за които фразата "каруцарски речник", би била комплимент. Сред хейтърите нямаше нито един привърженик на ИТН, ГЕРБ, БСП, ДПС, ИБГНИ. Само и единствено фенове на "Демократична България".

Уверявам ви, че тези хора понякога ругаят така, че и срещу тях да тичаме, не можем да ги стигнем. Вероятно това е тяхната представа за интелигентно общуване. Във всеки случай ще продължа да ги изучавам. Както и да им слагам забрана за участие в дискусиите на страницата на Политически НЕкоректно .

Не за друго, а защото не смятам, че трябва да се дава трибуна на езика на омразата.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.