Европа се намира в крайно тежко състояние с тенденция за катастрофа

Европа се намира в крайно тежко състояние с тенденция за катастрофа
14-10-2022г.
0
Анастасия Гешева

Изменят се макар и бавно нагласите на политическите общности в активната международна обстановка. Въпреки тоталната информационна русофобия, в която сега живе Западът, има хора, които успяват да се издигнат и да схванат, че нещата не само не са такива, каквито ги описва пропагандата, но имат две страни наречени ПРИЧИНА – СЛЕДСТВИЕ. Информационната заставка, с която се обработва западния свят по отношение на Русия, представлява картина, от която се показва фрагмент, но не и цялата картина. Показва се как Русия се зъби. Друг е въпросът, че аз не се чувствам и никога не съм се чувствала така, сякаш Русия ми се зъби, но да речем, че аз съм повредената в случая. Русия се зъби, заплашвала Запада, мира, хората, живота им, стандарта им, децата им и прочие. Обаче картината напълно изключва другата част, която изобразява ЗАЩО РУСИЯ СЕ ЗЪБИ. Все пак смятам, че би трябвало да сме излезли от фазата на елементарното разбиране на нещата така – Русия е пещерна държава, руснаците са орки, живеят в мизерия и ги мъчи диктатор. Би трябвало, макар че изключително големи масиви от западното човечество пребивават именно в това разбиране.

Установих за пореден път, че на такива хора да им разказваш как стоят нещата, е абсолютно безнадеждно!
Никога не си слушал, чел, интересувал какво иска Русия и защо, не познаваш историята, не се стремиш да я опознаеш, ако си ползвал глобалистките исторически данни за Русия, все едно пак не си наясно с историята. И накрая казваш – Русия ме заплашва и е много лоша!

Това за увертюра.

Френският президент Макрон изненадващо направи изказване, че не смята да прекъсва връзките с Москва и че е добре да се мисли за преговори с Русия. В същото време отказа още оръжия за Украйна с предтекст, че те може да са необходими на Франция. Тук бързам да поясня, че УКРАЙНА НЕ ЗАПЛАЩА ЗА ОРЪЖИЯТА, КОИТО ПОЛУЧАВА ОТ ЗАПАДА. Те и се предоставят без пари. Дават и се. Това съвсем очевидно няма да продължи още дълго. Вчера Дмитрий Медведев каза, че САЩ СА ПОДАРИЛИ НА УКРАЙНА ОРЪЖИЕ ЗА 17 МЛРД ДОЛАРА.
Бързам още да обясня, че Русия има ресурс да унищожи Украйна за дни, въпреки цялото западни оръжие, тренери и наемници в нея. Ако поиска. Това е истината и който не може да я разбере, попада в графата на нереалистично подготвен човек за събитията в света и потенциалните реалности.

Продължавам да обяснявам, че Европа се намира в крайно тежко състояние с тенденция за катастрофа. Икономически, но и политически тя е пред пропаст. Нямало такова нещо! Добре….
Как ще се измъкват държавите от пропастта, в която ги тика либерал-глобалното чиновничество на ЕС, не зная. Знам само, че нещата са толкова сериозни, че без война последствията ще са разрушителни. И никаква Русия тук не е виновна! Като имат проблем с Русия европейците, да седнат и да видят защо и какво. С отричане и демонизиране на Русия, на Путин и на руснаците, няма да стане. Очевидно е, че тази отричаща политика е погрешна, но продължават да я водят. После тези като мен били виновни! Ми хубаво….

Относно ядрените оръжия.
За пореден ден вчера Белият дом има изявление, че не смята, че Русия ще използва ядрено оръжие.

И поредната безумна дописка на английското разузнаване. Успокояват Зеленски, че скоро руските ракети и патрони ще свършат! Демек, почакайте малко, ще им свършат и няма да ви целят вече.
Какво ще свърши, ще видим, но в едно съм сигурна – зомби-цивилизацията, промитите мозъци, болните русофоби няма да свършат скоро.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.