Службите в България са толкова заети да изпълняват политически поръчки, че съвсем забравиха за националната сигурност.

Службите в България са толкова заети да изпълняват политически поръчки, че съвсем забравиха за националната сигурност.
14-10-2022г.
0
Елена Гунчева

Службите в България са толкова заети да изпълняват политически поръчки, че съвсем забравиха за националната сигурност. А някои от тях са се превърнали в придатък към Козяк, като се надпреварват кой ще е по-удобен на американците. Срамна и жалка история. Естествена последица от това, че именно Държавна сигурност ни предаде 1989 година и ни продаде на американците и соросоидите.
Докато службите ни се занимават с постове във фейсбук и подслушване на политически неудобните, управляващите въвличат България във война. Прокуратурата и ДАНС взаимно се следят и нахлуват едни в други. Това обаче не прави впечатление на никого. Безумието е пълно и надежда не се вижда отникъде.
В България има много чужди агенти. От медиите оставаме с впечатлението, че са само руски. Ами не са. Само където американските са с български паспорти и в българската политика и вместо да се срещат с резидентите по разни явки, го правят в сградите на българските институции. Поне ей така, за цвят, вземете хванете някой американски, гръцки или турски шпионин, бе! Ей така, да видим поне! Че наистина става много странно. То, че известна част от населението, са дебили, е ясно, но пък не сме всички!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.