Евгений Дайнов: Очаквам Герджиков да се издъни като Цачева

Евгений Дайнов: Очаквам Герджиков да се издъни като Цачева
04-10-2021г.
37
Гост-автор
Очаквам кампанията на проф. Анастас Герджиков да се издъни по същия начин по който се издъни кампанията на Цецка Цачева. Дори по-лошо, защото Герджиков не е представителен за ГЕРБ. Те се опитват да се скрият зад него, а той не е изправен, няма достатъчно широк гръб зад който да се скрият. Той е наведен и плах човек. Това коментира политологът Евгений Дайнов.
 

„Очаквам Герджиков да има много лош резултат, очаквам да му се разпадне кампанията по някое време и очаквам Панов да вземе по-добър резултат, отколкото би изглеждало към днешна дата“, добави той пред OFFNews .

 

Според него Панов може да вземе поне колкото Герджиков и резултатите им да са еднакви.

 

По думите му Лозан Панов е чудесна кандидатура, защото е в полето на публичността от много години и повдига правилни въпроси непрекъснато - за правото, за справедливостта и т.н.

 

„Освен това е чудесна, защото може да се окаже обединител на по-прогресивните хора в България, част от които биха гласували за Радев, защото застана срещу системата, но мисля, че Лозан Панов ще завърне част от тях. Много сериозна кандидатура и много навременна“, добави Дайнов.

  Източник: frognews

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.