Емил Йотовски с нова политически некоректна книга

Емил Йотовски с нова политически некоректна книга
10-12-2023г.
0
Лентата

Скъпи хора. Каня ви на представянето на Книгата БАСНИ от Емил Йотовски.

Събитието ще се състои на 14 Декември (четвъртък) от 19ч.
 

Място – Гранд Хотел София (Онзи лъскавия до Народния театър) в "София клуб", на етаж B1 (като влезете във фоайето отивате до дъното и после надолу по стълбите и ще се ориентирате по музиката).
Вход свободен.

Може да си водите приятели. Ако имате готини познати и приятелки – задължително ги довлачете. Да не се лъжем. На купоните това винаги работи.
Дрехи – според желанието и приличието.
За останалото ще се погрижим ние.

Сега за книгата:
Басните са съобразени с действителността. Тоест – политически некоректни, каквито трябва да бъдат едни басни и осмиващи тъпотиите от действителността, която наричаме единствен и неповторим наш живот. Илюстрациите в книгата са дело на Николай Русев, който се преквалифицира от писател в художник. (Дължа му услуга и очаквам да не я връщам като напролет бия плоча на вилата.) Издателството, което се престраши да издаде тази политически неудобна книга е „Политически некоректни“ – импринт на „Изток-Запад“ Тепърва ще го срещате.
Малко за събитието:
Покупка на книгата не е задължителна! Може да дойдете, да се стоплите и да си поговорите с този-онзи. Може да се направите, че уж минавате случайно. Да изпиете чаша две червено мелнишко вино или бяло някакво безродно. Може и микс. Може и да се натряскате ако преди това не сте мушнали един дюнер.
Ще има и музика и разни интересни хора. Речите ще са сведени до разумния минимум. Няма ВИП гости и всички ще са равни, което не значи че ще се докопате до компютъра с музиката.
Ако имате зор има и тоалетна - мъжка и женска. Ако този избор не ви е достатъчен носете си бурканче.
Освен всичко това ще дадем началото на една идея за обществото на презрените писатели, в което може да членувате без да е необходимо да плащате членски внос стига да сте писател или презрян. Може и двете. Пак е без членски внос.
Няма да има томбола.
Ако това не е достатъчно мога да направя стриптийз, но не обещавам.
Както виждате, стараем се.
Ваш Емил Йотовски.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.