Едно време Западната система създаваше бунтари...

Едно време Западната система създаваше бунтари...
11-03-2023г.
0
Дахер Ламот

Едно време Западната система създаваше бунтари, хора, които коригираха самата система, благодарение на техни критики. Защото няма перфектност. 

Затова хората от Изток я гледаха с възхищение, въпреки всичките недостатъци, тя беше по-добра, щото имаше възможноста за модификация. 

Империите имат голямо значение, защото те събират и консолидират технологии на едно място. От които се развиват още по-сложни технологии и дърпат света напред. Създават среда за това. Трябва да го признаем. 

САЩ са най-великата империя, техническият прогрес го дължим на нея и в момента единствен вариант за европейците.

Но идва момент, в която една империя надделява над останалите, няма реална конкуренция и има два пътя. На дипломацията и на войните. Познайте по кой път всички вървим. 

Системите се познават по продукцията. Едно време бълваше бунтари. Когато обаче почне да бълва ЛИЗАЧИ НА ГЪЗОВЕ, вече знаеш, че нещо не е наред. 

Огледайте се. Всяка критика и колко лизачи на гъзове се появяват. А не бунтари. Само обвинители, които крещят едно и също. Едни и същи епитети. Страх ги е да критикуват, а удобно нападат критиците. 

Те затова и нашите евроатлантици се чувстват толкова уютно. Те са генетично свикнали да лижат гъзове, затова са все бивши комунисти или техни отрочета. Системата започна да бълва ЛИЗАЧИ на гъзове и да прилича все повече на старата, затова толкова доволно се впримчиха и интегрираха.

Всеки може да каже същото за другите империи. Китайци, руснаци, индийци. Само че китайците навлязоха в Близкия изток без да изстрелят и един куршум, навлизат в Африка без историческия дефицит на 10 милиона избити конгоанци например. Виждате  С.Арабия как търгува с Китай в юани, виждате Индия как е увеличила търговията с Русия, виждаме как БРИКС се разраства. В отговор запад врещи истерично и заплашва всички със санкции и кървави преврати чрез добре отгледани послушни зомбита. 

Аз не искам да ме управляват индийци или китайци. Или руснаци. Но Запад с тази си политика единствено ще предизвика масов конфликт, а човешките и природните ресурси не са в тяхна полза. Особено с розовата си политика.  Няма дипломация, няма интелект, има първичен милитаристки подход . Видимо е накъде отиваме и как ще се спука балонът. 

И като го кажеш, зомбитата издивяват. Щото системата ги е научила да бъде лизач на гъзове. Щото го е научила, че всички критици са нискокачествени хора, всички изън ситемата са врагове, нечовеци, които трябва да изчезнат.  Трябва да има само Лизачи на гъзове. Всяко отклонение и вече си комунист. 

Съжалявам, ама дали се сещат, че те са тези, които правят системата да изглежда тоталитарна, точно такава, срещу която толкова пищят?
НЕ. 

Без системата те няма да са великите корпоративни повишени, а роби в мините на Перу или Нигер. 

Те са на върха на пирамидата, богоизбраните. Затова изфирясват с кървави очи, с пяна на устите преследват и виждат у всеки различен от тях "комунист", "путинист". 

По команда. Емпатията им е по команда. Епитетите им също. 
Но ние сме лошите, както знаете.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.