Два поредни дни: Демократична наглост. Безплатен тест за депутатите без сертификат и предимство при струпване в НС

Два поредни дни: Демократична наглост. Безплатен тест за депутатите без сертификат и предимство при струпване в НС
10-12-2021г.
58
Гост-автор
елен сертификат или безплатен тест за депутатите при влизане в Народното събрание предлагат от ”Демократична България”. Тестовете - на сметката на Народното събрание. Ако има струпване, българските политици - с предимство. Селфи с Пеевски. Два поредни дни - демократична наглост.
 

Първи въпрос: Чии пари се харчат в НС? Отговорът е лесен - тези на българските граждани.

Вчера Владислав Панев си направи селфи с Делян Пеевски от ДПС - така заклетият враг на ДБ и борещите се за промяна български формации. Въпреки извинението му, това действие не може и не трябва да бъде приемано като невинна шега, а напротив.

Днес пред журналисти Христо Иванов заяви,"че ще бъде сложно". С подобни идеи и изяви "сложното" е гарантирано.

Втори въпрос: Защо безплатни тестове точно за Вас? Отговорът може и да не е толкова лесен, но едно се знае - политикът винаги иска още.

Хиляди хора всеки ден се редят по опашки в студеното време, за да се тестват - било то, защото трябва да отидат на работното си място, или просто искат да посетят мола. Та, защо безплатни тестове точно за Вас? Единствената разлика е, че вие сте избрани от българския народ - за добро или по-скоро лошо, да управлявате страната.

Колкото повече власт, толкова по-малко отговорност

Христо Иванов не спира да обяснява по медийните студиа как той и генерал Атанас Атанасов искат да поемат отговорност. Къде е отговорността тук? Отговорът отново е кристално ясен.

Трети въпрос: Не се ли изморихте да повтаряте едни и същи грешки?

"Всички ние трябва с необходимата сериозност и съзнание за отговорността да работим сложностите да бъдат преодолени", твърди Христо Иванов.

Господин Иванов, очакваме, очакваме...

    Автор: Мира Ереева

    Източник: frognews

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.