Държите в ръката си револвер

Държите в ръката си револвер
17-09-2021г.
38
Емил Йотовски

Представете си, че държите в ръката си револвер. В барабана му има места за сто патрона. Всички са празни без две.

        Барабана се завърта, спира и револвера стреля във вас. Това е илюстрация на ситуацията с ковид.

        С ваксина нещата са следните. Представете си такъв пистолет, но с барабан за хиляда патрона. Един е зареден. Върти се и стреля. И каквото-такова.

        За рисковете от ваксините. Представете си същия револвер но с сто хиляди места за патрони и един зареден. Това е при Гилен-Баре. За да е по-гадно ковид също може да предизвика Гилен-Баре.

        За риска от тромбозите е почти същия – Револверът е с около 300 хиляди места за патрони.

        За миокардитите е същото – 300 хиляди към едно.

        За късните последици от ваксините положението е неясно.

Там нищо не се вижда. Нито колко патрона има, нито колко е голям барабана. При векторните ваксини все пак технологията е стара и проучена. Там неизвестните се очакват да са по-малки. РНК ваксините засега не дават никакъв признак на недоверие и дано остане така.

Колкото до ефикасността на ваксините – темата е необятна. Да! Няма гаранции. Има статистика, но медицината не е статистика иначе щеше да се изучава в курсовете по счетоводство.

        Забележете, че в револвера винаги има патрон. Това е гадното на тази игра. Така или иначе, ще се стреля. Въпросът е кой револвер ще изберете да държите в ръката си.

        Ако искате си направете свое проучване. Убедете се в едното или другото и действайте.

        Апропо, всякакви глобалистични опити за масово, телешко ваксиниране под строй са престъпни. Всеки има право на своя си револвер. Всякакви ограничавания на човешките права, права за свободно придвижване и икономически стимули също са престъпление. А опитите за подкуп с някакви ваучери са жалки и плашещи.

        Мислете и успех!

     Източник: novini.bg

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.