Драги народе, сега ще гледаш евроеволюцията си от прозореца

Драги народе, сега ще гледаш евроеволюцията си от прозореца
27-04-2022г.
66
Гост-автор
Добро утро, щастливи народе!
Най-после те споходи върховното щастие да се освободиш от pycкия газ! Няма страшно, всичко е под контрол – казва хубавото Ленче... Я виж как целият психопланктон е изпълнил медиите още преди изгрев, да те радва и да те успокоява! И нервно да тупа с крак – как смее това джудже Пyтин да спира газа!!!??? Значи глобал-либералите може да са противно нагли, но за сметка на това са потресаващо нахални!
И така, драги народе, сега ще гледаш евроеволюцията си от прозореца. Защото вече не те пускат да си играеш с другите деца. Ще чакаш демократичния добър американски газ, по много пътища може да дойде той, чрез много приятелски на Харвард фирми, които разбира се ще ти вземат до 5 пъти по-скъпо, ама каква цена е това?! Не бъди комплексар, нито дребнав, давай щедро парите си за нещо, което струва 10 лв, а ти го плащай по 100.
Не бъди досаден, Pycия я прецакахме, там ще умрат от глад и мъка, че българите няма да имат от техния газ. Нищо, че добрите чичковци ще ти вземат десет пъти по-скъпо за газ, който пак ще идва от същия източник, който досега ти продаваше по 10 лв. Нещо се обърка в разбирането? Аааа, няма страшно, новото Ленче, безименния и Асенчо знаят какво правят! Те са много умни и много добри, такива никога на земята не е имало...
А Пyтин? Това гнусно джудже! Той е свършен, мили народе, той е пътник, хич не му бери грижа, за него има КОЙ да се погрижи. Да не мислиш, че някаква умисъл има в това да спре газа точно на България и Полша? Нееее, той е толкова глупав, съвсем случайно е, няма страшно! Но ние ще му покажем, че можем да плуваме и на брега! Какво си мисли той?...
И така, народе, ако днес някой ти каже, че икономиката, която нямаш, е в шок и ще се срути до месец, ти не му вярвай! Че ще претърпиш шоково поскъпване, което ще взриви социалния ти статус, хич да не се връзваш. Това е фейк! Гнусен фейк! Да не ги слушаш, че без pycка газ България ще се върне преди Възраждането! Няма страшно, гледай Лена, слушай идиота, не гледай настрани, не се разсейвай, смело скачай във водопада, какво толкова бе, голяма работа, че може да ти отиде живота! Ти па за един живот ли си?
 
   Автор: Анастасия Гешева, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.