ДПС се обяви ПРОТИВ втори президентски мандат за Румен Радев.

ДПС се обяви ПРОТИВ втори президентски мандат за Румен Радев.
05-01-2021г.
22
Гост-автор
„ Трябва ни президент обединител, а не опозиция, опонент, просто разединител.“ Това се казва в политическа декларация на ЦС на ДСП, която бе приета на 4.01.2021г.
Това всъщност е мантрата на ГЕРБ.
Това единомислие е пряк резултат от следното:
1.Нито ГЕРБ, нито ДПС, нито която и да е формация от мутро- олигархична власт не успя да КУПИ, УПЛАШИ или ПРИОБЩИ президента Р.Радев.
2.Статуквото се нуждае от сигурност за да върши престъпленията си безнаказано, а президентът, въпреки ограничените си правомощия е единствената институция, която руши спокойствието им в национален и международен план.Не е случайна фигура и думите му имат значение.
Нужен им е човек от тяхното котило - обединител на користните им интереси, лъжец и национален предател.
С Р.Радев не успяха.
3.Рейтингът на българския президент расте и от президент избран с номинацията на БСП той се превърна в изразител на гнева болката и исканията на българския народ.
За 4 - те години от управлението му разбраха не само , че не могат да го подчинят, но и че последователната му позиция - да казва истината и да посочва без страх виновниците за националната катастрофа го превръщат в ЛИДЕР , на когото вярват и след когото биха тръгнали милиони.
4.Чрез Борисов Ердоган прокарва интересите и имперските си амбиции.Преди месец турския президент застана зад ДПС чрез ясно формулирано изявление с цел да насочи избора на хилядите български турци в предстоящите избори.Ердоган зад ГЕРБ и ДПС - мнозинство в парламента...и реализиране на имперските амбиции за възстановяване на Османската империя.
Р.Радев е пречката, защото не е национален предател, не се договаря и няма да замълчи.Той е и опасност, защото зад него застанаха милиони, а това би объркало плановете на предателите.
И ето - появи се декларацията на ДПС - президента е разединител, опозиция.
Да, опозиция е на най- мракобесната, унищожителна, заробваща диктатура в историята на България.
Диктатурата на злото.
Случващото се е ясна индикация кой е на страната на българския народ, националните ни интереси и суверенитета на България.
Моят избор е президента на българския народ - Р.Радев!
  Автор: Румяна Ченалова
Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.