Докато чиновниците от МВнР хвърлят жълти стотинки

Докато чиновниците от МВнР хвърлят жълти стотинки
01-12-2022г.
0
Милен Милушев

Все още неназначеният нов американски посланик у нас Кенет Мъртън не трябва дори да бъде допускан да стъпва тук. Той не се държи като дипломат, а като футболен хулиган тип ултрас. Пред сенатската комисия в щатите заяви, че ще се бори у нас срещу… руското влияние. Това е насаждане на омраза по етнически признак. Подбуждане към война. Това е расизъм. Тотално нарушение на основните постулати за човешките права, които уж САЩ отстоява.
Уж.
Недопустимо е дипломат да идва тук с мисия омраза, расизъм, вражда… При това срещу нашите освободители. Срещу когото и да било.
Президентът Радев категорично не трябва да приема акредитивните писма на Мъртън. Тоя се гаври с нас. С дипломатическата професия. С елементарното възпитание.
Аз съм на 56 години. Не съм чул досега у нас да е идвал дипломат с идеята да сее омраза, расизъм на етническа основа, да подбужда към война. Не съм чул съветски дипломат да говори така. Нито руски, нито турски, нито китайски, нито виетнамски… Всички, които ги пращат тук като посланици, заявяват, че идват да работят за сътрудничество, за разбирателство.
Друг безподобен наглец, разбира се, е украинският посланик Москаленко. Той си позволява да се държи като дерибей. Имаше и един турски посланик, който допускаше враждебност, но го отзоваха. Хулиганът Мъртън обаче чупи мракомера. По същество декларира, че идва тук да бъде надзирател в концлагер.
Ето, поради това тиранично поведение Западът трябва да загуби в Украйна. Възпитателно е.
Вижте колко са се самозабравили западняшките тирани. Официално заявяват, че ще крадат 300 милиарда долара от резервите на Руската Централна банка на Запад. Плюс грабеж на 19 милиарда от руски бизнесмени. Тези фон дер лайъновци дори не подозират, че всъщност се прострелват в слабините. Първо, руснаците са блокирали всички наличности и ценни книжа на западни банки на своя територия. Второ, така оправдават руските официални институции да спрат да плащат за лицензи. Руснаците просто ще крадат лицензни права в ответ. И трето, най-голямата вреда, която сам си причинява малоумният Запад, е сриването на доверието в собствената му финансова система. Така западняците само подпомагат Путин, Си Дзинпин и останалия независим свят да наложи алтернативна разплащателна система.
Даниел Божилов: Западната пропаганда обяснява конфликта в Украйна с това, че нещастния украински народ е жертва на лошия Путин, който искал да ги завладее и унищожи
Доларът умира прав. Защото светът вижда как Западът краде. Това си има своите последствия. Ама този пладнешки грабеж бил заради Специалната военна операция. Компенсация за режима на Зеленски.
Така ли…?
А Западът компенсира ли сърбите за убийствата и разрушенията от над 3000 натовски ракети? Плати ли Западът репарации на иракчаните, на либийците, на сирийците, на афганистанците, на виетнамците, на севернокорейците?
Не, той знае само да граби. Само че това се вижда от 80 процента от света. Виждат го Африка, Латинска Америка, Азия, Далечният Изток… Повече от половината човечество…
О, не съм наивник, Радев ще удари чело пред мракобесника Мъртън, който идва тук не само за война, но и за грабеж. Официално заяви, че мисията му е да ни спре евтиния руски петрол и евтиното руско ядрено гориво, за да купуваме скъпите американски продукти . Тоя грабеж янките го наложиха и на Германия. Шолц сключи дългосрочен договор с Катар за доставка на газ. Ала ще бъде транспортиран от американска компания. Познайте срещу каква надценка…
Евроатлантизъм, братче…

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.