Добре дошли в теория на конспирацията!

Добре дошли в теория на конспирацията!
30-11-2021г.
47
Емил Йотовски

Либералния световен елит или са се подвели по собствената си глупост или са станали прекалено нагли. Предполагам второто. Което е добре.

        Всичко, което до преди година ни се сервираше като напълно невярно и конспиративно, дело на некъпани, небръснати и с психически отклонения индивиди, група, която се ръководи от Кремъл или де да знам от кого. Срещу които се въздигна цялото прогресивно фейсбук ръководство, че и на другите платформи и с чисто фашизоидни средства нанесоха тотален погром над опита да се разсъждава извън коронавирусния канон, вече се приема за съвсем нормално.

Неща, които допреди година бяха изключени, вече са факт.

Тази сутрин се събудих с новината, че в Австрия щели да глобяват неваксинираните. Че защо не? Така им се пада на антиваксърите, търкат ръце 60% от австрийското население. Щом ваксинираните нямат нищо против, значи е законно. Днес ще са само глоби, а утре ще е конфискация на имуществото и затвор. Обещавам ви го. И това ще се случи пред погледа на всички. И ще ни се обяснява, че е за наша сигурност и тези, наказаните, не са такива като нас, а малка извадка луди, с незнамсикакъв психопрофил, крайно десни, изобщо - нехора.

Всеки месец чуваме за удължаване на епидемичната обстановка, но вече така сме свикнали с тази новина, че не я чуваме.

През цялото време ни се завира смъртта в очите. И не без основание. С помощта на медийната пропаганда се обвиняват всички НЕ посегнали към ваксината. Но момент! Възелът около ваксините става все по-заплетен. Двете американски тъй наречени РНК ваксини изместват всичко останало от пазара. Правените по стара и къде-къде по-изпитана технология аденовиросни ваксини бавно и постепенно ни се обявяват като ненадеждни, опасни и дори вредни. Видиш ли, с РНК няма такъв проблем. Което, разбира се, не е вярно. Да не говорим, че и дума не се издумва за пептидни ваксини.

И хората си се страхуват. Не защото мразят ваксините, а защото надушват нещо нередно. Надушват го с носовете си, свикнали да откриват нередните неща от последните тридесет години. Търсят информация да оборят страховете си, и не я намират. Защото официалните източници на информация повтарят с възторжена паткореч едни и същи клишета. Но това е нищо.

Нека хората ги е страх. В страх се лови най-добре рибата. А рибата, мили читатели, сте вие. Както и аз, разбира се.

        Та ние, като едни златоперки, които не могат да изпълняват дори и собствените си желания, сме обречени да застанем на пътя на колелото на историята и да бъдем премазани от него.

        А колелото вече се върти, днес е в Австрия, утре ще е у нас. И няма да спре да се върти или докато не премаже всичко по пътя си или докато не се счупи. Аз се надявам да се случи второто. А до тогава си пийте витамините и си подсвирквайте старата детска песничка: „Ти си роза ти си крем… Всички ше омрем.“

        Така де, нали не искате да живеете вечно?

   Източник: novini.bg

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.