Добре дошли в "Прекрасният нов свят"

Добре дошли в
22-04-2022г.
108
Гост-автор

Вероника Кудмертова, наред с всички руски тенисисти, няма да могат да участват на Уимбълдън. Причината е....защото са руснаци.

Медведев дори написа "не на войната" на камерите в турнирите, които участва, но той също е наказан да не играе. Ако отидете в официалните сайтове на ATP или WTA, оттам са махнали флаговете на Русия и Беларус от профилите на играчите.

Новак Джокович бе наказан, заради мнението си, а сега тенисистите от Беларус и Русия заради националността си.

Добре дошли в "Прекрасният нов свят"!

Кои са следващите канселирани?

Индия и Пакистан, щото купуват жито от най-големия износител на жито?

Не видях американски тенисисти да биват наказани за незаконната окупация на американските военни над 1/3 от Сирия (точно най-богатите на газ територии на изток от Ефрат), нито за незаконната война и разграбване в Ирак, Либия или замразяването на парите на афганистанците. Или за участието в геноцида в Йемен.

Не видях украински тенисисти да биват наказани, когато украинският контингент в Ирак беше 3-и по големина и се гавреха с хората там. Не чух от С.Арабия да биват наказани, дори когато забраняваха на техни жени да участват на състезания. Не само за уродливия им геноцид в Йемен.

Ама ако го кажете на истерично озлобените фейсбук борци за свобода и демокрация, ще им изпушат ушите от злоба, лигите ще им потекат от омраза. Щото са ги научили, че колкото повече мразят руснаците, толкова по-големи демократи и модернисти са. Ако мразите руснаци, китайци, палестинци, йеменци и прочие, вече сте част от световния елит, вече сте от висшата каста.

Сега стойте да видите. Всеки, който го спомене, е путлерист и кремлински трол. Повтарят като папагали Туитър клишетата без дори грам въображение, наложени от западни пиари. Пълни безмозъчни идиоти с комплекси като чуят история или география.

Въобще не е опасно да си изкажеш мнението, нали?

Дори вече е тъжно как реват под коментарите.

   Автор: Дахер Фарид, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.