Диана Дамянова: Затвърждава се, че Борисов и Пеевски са съсобственици в националните медии

Диана Дамянова: Затвърждава се, че Борисов и Пеевски са съсобственици в националните медии
14-04-2021г.
6
Гост-автор
Затвърждава се мнението, че Борисов и Пеевски са съсобственици в нацианалните медии. Всичко, което правеше ГЕРБ и човекът от джипката, във времето изграждаше двойно и тройно повече хора, които ненавиждаха партията му и него самия. Това каза пиар-експертът Диана Дамянова пред Liberta.
Историк съм, д-р на историческите науки, и доста познавам съвременната история. Бих казала, че познаването на мафиотските политически власти е един много сложен и труден процес и това, което се случи на изборите в България, е началото на ступването на мутрокрацията, на мафиотската власт, на корупцията. Говоря не за победа, а за коопобеда на демократичните сили и на силите, несвързани с мафията.

С ресурса, с който последната разполагаше, с тази огромна медийна власт, особено в националните медии, в мен се затвърждава мнението, че Борисов и Пеевски са техни съсобственици. При един огромен финансов ресурс и безогледно харчене на държавни пари за частна политическа кампания, да бъде разбита тяхната доминация е много голям успех. Затова в недълъг период от време трябва да се проведат нови избори, защото те ще са честни и ще бъдат проведени от едно друго правителство.

 

Вотът сега на ГЕРБ е спечелен от ромските гласове, от измама с бабичките, които Борисов обикаляше и прегръщаше. Вот спечелен с изключителен медиен и политически натиск. Това е началото на края, а едни скорошни избори биха довели до средата на края.

ГЕРБ не е спечелил тези избори. Напротив, драматично ги е загубил. Ако аз имах този ресурс, тази медийна машина, бих спечелила не избори тук, а във Франция даже. И този резултат доказва тяхната пълна безпомощност и безхаберност, защото всичко, което правеше ГЕРБ и човекът от джипката, във времето изграждаше двойно и тройно повече хора, които ненавиждаха партията му и него самия. Имаха финансов, политически и властови ресурс да спечелят изцяло изборите, но не можаха да го реализират.

  Автор: Диана Дамянова

  Източник: Гласове

 
Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.