Дете на депутат простреля друго дете на частно парти в Арбанаси

Дете на депутат простреля друго дете на частно парти в Арбанаси
12-05-2024г.
0
Лентата

Дете е простреляло друго дете по време на тържество в Арбанаси. По информация на bTV бизнесмен е празнувал рожден ден във великотърновското село. Гостите му са били от общината, присъствали са и депутати.

Сред гостите са били и съпругата на народния представител Явор Божанков и двете им деца.

Именно едно от децата на Божанков - по-големият му син, който е на 11 години, е простреляло другото дете в крака. То е откарано в болница, без опасност за живота. От МВР потвърдиха пред bTV за случая. Образувано е досъдебно производство. Затова не могат да изнасят повече подробности.

Неофициално, инцидентът е станал между 13:30 и 14:00 часа на частно парти в Арбанаси. Детето на Божанков е произвело изстрела с боен пистолет.

"Моля за разбиране в този момент. Засега зная само, че на рожден ден в село Арабанси, на който присъстват децата ми с майка им, децата намират оръжие, което мислят за играчка. Но не е. Оръжието е на собственика на къщата. Големият ми син е в шок. Лелята на сина ми, която е годинка по-голяма от него, е вече добре - ранена е в пръста на крачето. Можело е да се случи и най-лошото. Благодарим на Господ, че не е. Не отговарям на телефона на вашите обаждания, защото в този момент отивам при децата и искам да бъда до тях", коментира в профила си във Фейсбук Явор Божанков.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.