Деян Донков пред Фрог: Не ни се струва. Нещата са такива и са крещящи

Деян Донков пред Фрог: Не ни се струва. Нещата са такива и са крещящи
02-10-2020г.
39
Гост-автор

В която и сфера да се вгледате, нещата са крещящи. Има толкова много чалга и проституция. Всичко е очевидно. Но не го признават. Как ще го признаят? Подписах се под това писмо, защото кажете ми - кое в него не е вярно?

Това заяви в интервю за FrogNews актьорът Деян Донков.

Припомняме, че днес интелектуалци и артисти от цялата страна излязоха с писмо, в което призовават да се сложи край на модела "Доган-Пеевски-Борисов". Под писмото са се подписали над 120 лица от културната сцена на България.

Ето и цялото интервю с Деян Донков.

Господин Донков, как си обяснявате събитията от последните над два месеца?

Вижте, аз не съм политически ангажиран до там. Знам, че се случват неща. Майка ми е съдебен лекар, един от хората с най-много стаж в България. Елате да видите къде прави аутопсии. Ходи и си купува ножове от пазара. Идете в болниците в провинцията и вижте там какво става...

Вижте колко лесно може едно дете да се сдобие с какъвто и да е наркотик и какво ли още не край училищата.

В каквото и да се вгледате, то е крещящо. Толкова много чалга и проституция има...

Казвате, че е очевидно, но управляващите сякаш живеят в паралелна реалност..

Разбира се. Те няма да признаят. Как се признава нещо такова? Толкова години... Те са се самозабравили.

Вярвам, че хората са недоволни. Ето, сестра ми е съдия във видинския съд. Тя каза, че правната система е изгнила цялата. Това са факти. Не става дума за "Абе, струва ми се...". Не. Така е. Изгнило е отвътре, правим се, че не е. Замазваме фасадата, за да не види Европа.

Плашещо е колко възрастни хора са се обесили и са се самоубили, заради мизерията и студа през зимата. Това е статистика.

Мислите ли, че управляващите разиграват театър?

Театърът е много сериозно нещо. Смешно е да се говори, че се разиграва цирк или театър. Идете в парламента и после вижте колко време репетират хората за представление... Искам със закон да забраня това да се използва като нарицателно... Това което разиграват и гротеска не е.

Интервю на Джесика Вълчева

Източник: FrogNews

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.