Дани и Деси – децата на бос Бойко. Va te faire mettre*…

Дани и Деси – децата на бос Бойко. Va te faire mettre*…
05-06-2021г.
18
Гост-автор
Даниел Митов и Десислава Атанасова, Дани и Деси... Сякаш Борисов ги е избирал да са от един калъп. Не е за вярване хора с дипломи да изговарят толкова глупости за единица време. Животът на глупавия е по-лош от смъртта, пише във Вехтия завет. Но да не издребняваме, все пак не го е казал Вожда.
В събота по бТВ Дани разчете санкциите на САЩ по закона "Магнитски" така: Президентът Радев бил защитник на Васил Божков и негов защитник. Радев повече на Божков ли вярва или на САЩ, които наложиха санкциите? Защото нали той каза, че бизнесменът звучи по-убедително от неговите обвинители.

Ако се съмнявате дали Дани е с всичкия си - не мога да ви опровергая...

Досега не е станало известно някога държавният глава да се е срещал с Васил Божков, но пък се знае, че Борисов много пъти се е виждал с  хазартния бос. Неговата лична пиарка Севда бе ходила десетки пъти в офиса на Божков от името на Борисов. Самият Божков заяви, че е бил принуден от Борисов да плаща рекет в размер на над 60 млн лева. Парите са предадени през финансовия любимец на Борисов Владислав Горанов. Но това Дани не споменава.

Истински конкурент на Митов е Деси (Десислава Атанасова). Тя притежава рядък талант да бъде нещо като нищо по всяко време. В никакъв случай не допускала, че подкупеният „партиен лидер“ от декларацията по Магнитски би могъл да бъде Бойко Борисов. Ама как, моля ви се! Сигурно били едни други.

Дани и Деси, Va te faire mettre, както казват французите.

*Va te faire mettre - „Върви по дяволите“, „Разкарай се“ или простичко: „Еби се“, фр.

  Автор: Емил Азар

  Източник: frognews   

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.