Да уволниш калинка… Как телевизиите се разминаха с коментарите в социалните мрежи

Да уволниш калинка… Как телевизиите се разминаха с коментарите в социалните мрежи
14-05-2021г.
50
Гост-автор

Десислава Трифонова обиколи всички телевизии да се ожали как е уволнена без предизвестие от поста си шеф на Агенцията по инвестициите. Ожалиха я и някои водещи, които искаха да представят случая като лична драма и несправедливост.
Само че телевизиите се разминаха тотално с коментарите в социалните мрежи.
Самата Трифонова изглеждаше нелепо с обясненията си, облечена с дънки и дънково яке пред някои медии. С липсата на данни за завършено образование и стаж, каквито упорито търсеха в мрежата коментиращите новината.
Ето част от коментарите из Фейсбук:

Katia Karagyaurova
Жалка работа е била дейността на г-жа Десислава Трифонова. Дори тънка жълта следа, като на малките калинки, няма за нея никъде в интернет. Нито е назначавана, нито се е прочула с нещо, веднъж взела участие в някакво заседание с международно участие.
Дали е вземала заплата и за какво ли ?

Branimir Yankov
Водила се е на работа във фонд „Земеделие“. И е натрупала трудов стаж 8 г. там.
Но странно защо ли разследващите политици от ДБ нищо не са изнесли за тази калинка и така важната за икономиката ни агенция – та тя е сертифицирала проекти (каквото и да значи това,!) за стотици милиони лева.
Девойчето се е скъсала от работа, а сега го гонят с 200 и то без мотиви!…
Какви са тия реваншисти?

Ivaylo Ivanov
Това е бившата шефка на агенцията за инвестициите. Семпла девойка със странно за позицията и облекло.
Впрочем какво означава, да сертифицира инвестиции!? Аз съм финансист, пък не знам какво е сертифицирана инвестиция. Ако едно инвестиционно намерение не е сертифицирано, забранено ли е да се реализира!? Кой го е забранил!? Кому е нужно, някой да сертифицира инвестициите!? Кому е нужна поредната калинка и десетките чиновници в подопечното ѝ ведомство!?

Gergana Kodzheykova

Не разбирам защо и днес се занимаваме със смяната на директора на Агенцията по инвестиции. Бившият директор дори дава интервю в национална телевизия?! Не е необходимо да гледаме в реално време институционалното падение, до което сме стигнали. Едва ли за някого е тайна.

Пепи Георгиева
Тази калинка от Агенцията по инвестициите си мисли, че без нея няма да се съмне. 5 месеца работила директорка, но е незаменима.

Martin Georgiev
Вече бившата шефка на Агенцията за инвестициите се оплаква, че несправедливо е уволнена: „Знаете ли колко работа е това?! Ние буквално спахме в агенцията. 27 души сме. Тези хора горе буквално СПАХА в агенцията, за да се случат тези резултати!“ Кое не е така?

Димо Дренчев
Ако якенцето на бившата шефка на инвестициите ви се струва нелепо, то чуйте ѝ английския!

Калинка Тодорова
Може ли Калинките на Борисов вече да ги наричаме Десиславки!
Да, имам нещо лично!

Miroslav Ivanov

Заводът на Фолцваген в България се разграничава от уволненията в БАИ

Teodor Slavev
Вижте, най-големият проблем на Десислава Трифонова, трудоустроената калинка в Агенцията по инвестиции от ГЕРБ (в последствие уволнена от служебното правителство), не е в това, че от работата ѝ дълбаем дъното по инвестиции. Не е и проблем, че не може да членоразделя и да структурира прости едносъставни изречения. Дори веждите ѝ не са проблем.
Най-големият проблем е, че носи ДЪНКОВО ЯКЕ през 2021 г.

Петя Петрова
Уволнената шефка на Българската агенция за инвестиции на въпрос каква точно дейност извършват в агенцията каза, че правят тракинг на медиите. Ха-ха, сега като безработна ще може още по-добър тракинг на медиите да прави.

Dimitar Stavrev
Тази дънкова посредственост е заемала поста на директор на Агенцията за инвестиции.
И в този вид тази калинка, тази парашутистка, тази 24 каратова селянка обитава тази институция.
Взимала е огромна заплата. Можеше поне да се облече от Маssimo Dutti.
Щото с това якенце, единствено на Женския пазар за бамя.

Виктория Тинтерова
На Николаев (от Нова тв – бел. ред.) му е много мъчно и леко е засегнат от факта, че на Десислава инвеститорката, не ѝ разрешили да си вземе „нещата“ от кабинета. Тя питала:
– Може ли да си взема Нещата?
Те казали:
– Не!
И стояли, докато тя не си тръгнала.
А трябваше да ѝ разреши да си вземе Нещата – тва флашки, чаша за кафе с лика на Борисов, папки с документи, химикалки, още папки с документи, пешкира, две саксии с мушкати и една с алое… и т.н. Всички Неща. Ама гадове, а?!

Любо Кольовски
Вгледайте се внимателно в невинното личице на това девойче! Висш държавен чиновник, поставен на важен пост, протеже на ГЕРБопитеците. Уважавам младостта, приемам и липсата на опит. Както и комсомолския патос и плам на момичето. И се опитвам да си представя как се е разпореждала и как е заповядвала това и онова на подчинените си, които сигурно са по-възрастни, по-опитни и по-знаещи от това съзнание. Опитвам се да си представя и как са се чувствали тези хора, които и да са те. Вероятно, девойката е дъщеря на някой много верен на ГЕРБ, Главатаря и ортаците му и те са я избутали по стъпалата на кариерната стълбица. Или е била стажантка а ла Люински?

   Източник: e-vestnik

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.