Да те вкарат в затвора за слушане на класическа музика

Да те вкарат в затвора за слушане на класическа музика
05-12-2020г.
17
Гост-автор
83-годишният британец приключва житейския си път в затора без други житейски провинения от това, че слушал класическа музика прекалено шумно. Без да е наранил или нападнал някого през живота си, той умира в затвора. Защото слуша класическа музика прекалено шумно.
 
В съда е установено, че 83-годишният мъж не е чувал с едното ухо, имал е влошен слух с другото и невъзможност да използва слушалки заради медицинска диагноза.
Във Великобритания с години наред не вкарваха определени хора, от определен произход в затвора, въпреки това, че са участвали в организирани банди за изнасилване. От страх, както установи доклад от тази година, да не стане расистки скандал.
 
Пенсионер, обаче, който просто иска да слуша класическа музика по радиото го вкарват почти мигновено, при това няколкократно за последните години от живота му.
 
На терористи от ИДИЛ се предоставя всякаква специализирана помощ. Психиатрична, социална и друга, за да се "интегрират" отново.
 
На човек с очевиден психически проблем или невъзможност да разбере собственото си провинение – се предоставя тъмница, в която да издъхне.
Либерализъм.
 
Автор: Кристиян Шкварек
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.