Да си обект на гонка от либералния красивитет е интересен опит

Да си обект на гонка от либералния красивитет е интересен опит
13-04-2022г.
79
Гост-автор
Да си обект на гонка от либералния красивитет е интересен опит.
Заничат през дувари и лични пространства в социалните мрежи, и громят!
Не можело член на СЕМ да гледа телевизия и да коментира, на какво приличало да не скандира лозунги в опиянение, заедно с правоверния авангард на Новия ред, обременително за глобалисткия им мироглед е също, да се споделят впечатления от личния окоп, в който всеки неинтегриращ се в редиците им е наврян, по силата на кенсъл, инфлуенсър, игнор и пр. саморазправата с опъващите се на Красивия нов свят, чииито основи те наливат.
Докладват, блокират, коват стратегии и като флашмоП, пострада ли репутацията на един техен деец атакуват, досущ марокански скакалци, за да изгризат вредното влияние и уликите в стил Грабвайте телата, защото въпросът за умове и души там е комплициран.
Какво по естествено от това да гледаш телевизия и да коментираш, именно като член на СЕМ? Вярно че срещнах хора от бившето и настоящо ръководство, които не гледат телевизия, под нивото им е. По същата причина и не се излагат в социалните мрежи - трябва да са на положение а и си "спестяват простотията и злобата".
Аз и радио слушам, даже сайтове преглеждам, и ми е важно да не ограничавам свободата на изразяване. Настоявам и моята да не се ограничава, защото преди член на СЕМ съм гражданин, данъкоплатец, човек посветил над 30 години на медиите и не на последно място родител.
Ех, млада гвардия и истински човеци, закърмени с принципите на бдителния комсомол, и нежните грижи на партията, чиито изтъкнати членове са били, в преобладаващ брой от случаите, вашите биологични създатели а и немалко от вас, лицедеи правоверни.
Както казваше Чърчил: няма нищо по-освежаващо от това, да тичаш под куршумите и те да не те уцелват!
 
   Автор: Соня Момчилова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.