Да се тресеш от страх, че баницата изтънява

Да се тресеш от страх, че баницата изтънява
11-12-2020г.
3
Гост-автор
Значиии:
 
Гербери и патриоти, водени от Биков Безгръбначния Многопартиец и Далавери WC-то, днес се скъсаха да обвиняват Радев, че искал да срине държавата, понеже бил за избори на 28 март - редовни.
 
Така.
Значи гербери и патриоти не искаха предсрочни избори.
Не искат и редовни.
 
Ама буквално до оня ден "неееее, изобщо не сме си и помисляли да ги отлагаме!"
Ей това да се тресеш от страх, че баницата изтънява, напук на цвиленето на герберастите по фейсбуци и анонимни коментари под новинарски статии, как Бойко е БОГ и мачка комундетата, Радевци, Курнелии и Рашки...
 
То май точно поради тая причина квичат герберастките тролове - точно както когато Европа спря кинтите на Орешарски, Бойко не спираше с монолозите (и медиите удобно му даваха повече ефирно време от това на самото правителство) да обвинява как дошли комунистите и спрели парите.
 
Щото така никой не успя да го пита, нито да повдигне изобщо въпроса, защо парите ги спират и заради нарушения извършени от правителството на самия борисов.
Чисто и просто губеше времето на всички с нищоприказване, само и само да не се усети смрадта, идваща от магнолиите в задния му двор.
 
Щото болните опити за мислене на склерозиралите мозъци на тия герберасти и патриоти в парламента говори точно за това - яростно квичане, само и само да не се усети миризмата идваща от офисите на патриотите и герберастите (знаем, че патриотите кътат експлозиви в офисите си за да замерят протестиращи).
 
 
Автор: Владимир Мицов
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 
Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.