Да помогнем на малката Цвети, която страда от остра лимфобна левкевмия

Да помогнем на малката Цвети, която страда от  остра лимфобна левкевмия
17-06-2021г.
58
Гост-автор
Пиша и плача. Аз си знам защо. Имам особен сантимент към близначките, към сестрите, към сестринската саможертва. Поеми ти удара, жертвай се за да живее другата!
Господи, Господи!
Вижте ги тези две прекрасни сестрички.
Десислава и Цвета Страхилови.
От прекрасния Перник, даже от село Богданов дол, до Перник.
Цвети е болна от рак на кръвта, остра лимфобна левкевмия. В момента е в ремисия в ИСУЛ в детската онкохематология под грижите на доктор Надежда Юрукова и под личното наблюдение на моя голям приятел професор Добрин Константинов, на когато имам пълно доверие, защото е спасил много български деца.
Та, Цвети е болната. А Деси е сестра й, която е готова да й дари костен мозък в клиника в Дюселдорф. Слава Богу, оплюваната от мнозина Здравна каса ще поеме операциите. Браво!
Трябват обаче още парички, защото Цвети и майка й Мира, най-обикновена българка от Пернишко ще трябва да живеят в Германия от 6 месеца до 1 година докато траят манипулациите.
Ето банковата сметка, на която можете да преведете каквото решите за Цвети Страхилова.
Обединена Българска банка
Цвета Бойкова Страхилова
BG50UBBS80021018910250 BIC код UBBSBGSF
Та така, Деси и Цвети Страхилови.
Всъщност забравих да ви кажа най-важното. Деси е малката сестричка, ей този фъстък на 13 години е готова да се ЖЕРТВА за сестра си Цвети, която я е гушнала.
Господи, Господи и ние си мислим, че имаме проблеми.
Не, хора, имаме Герои! Като Деси Страхилова.
Затова пращайте пари и идвайте в Перник на 21 юни на голям благотворителен концерт от 19 часа на "Стадиона на мира" в града. Аз ще водя!
И нещо важно към моите приятели от поп и рок музиката: Готини, знаете колко ви обичам и подкрепям, колко съм ви канил по интервюта. В плаката за концерта обаче има само така наречените поп фолк звезди: Преслава, Лорена, Теди Александрова, Ани Хоанг, Антония и още куп техни колеги. Днес се чух с Преслава и тя плачеше!
Така че скъпи мои поп и рок изпълнители, идвайте в Перник в понеделник да направим най-якия концерт, ако трябва цяла нощ ще свирим и пеем за Цвети.
Перник, с теб сме!
Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и океан
 
    Автор: Ники Кънчев, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.