Да помогнем на доц. Саша Хонг!

Да помогнем на доц. Саша Хонг!
03-02-2021г.
79
Гост-автор
Здравейте, приятели,
Няколко пъти ви разказвах за доц. Александра Хонг, която се нуждае от подкрепа. Саша, прекрасен човек и преподавател, е с диагноза рак на гърдата. Преди няколко месеца метастазите наложиха спешна операция на гръбначния стълб.
Aleksandra Azizbaeva
се бори, но в момента трудностите са две - онкологичното заболяване и прохождането след операцията. Моля, отделете малко от времето си, за да прочетете за Саша. Ако имате възможност, моля включете се или споделете!
Сърдечни благодарности на моята приятелка
Maria Ruseva
, която днес преведе 250 лв на сметката на Саша! ❤
Сърдечни благодарности на МачПойнт Продакшънс, които изпращат на Саша 800 лв! ❤
Окончателна сума за лечението все още няма. Лъчелечението се поема от Здравната каса. За хормоналната терапия още не се знае много. Консултациите, които правят в Токуда са по 75 лв. всяка - засега са направени 2, чакат ги още 2, но това е нищо на фона на Центъра за интегративна медицина, на който са заплатени 12 000 лв.
Сега чакат следващите резултати, за да разберат дали Саша е подходяща за хормонална терапия. През това време текат битови разходи - заплащането на болногледачката (250 лв. на седмица) и около 300 лв. за лекарства на месец.
Тя е много слаба, обездвижена е и с много силни болки. Пие всички възможни изписани от онколозите обезболяващи и въпреки това в определени моменти не може да говори от болка. Помагат много хора - ежедневно! С чисто физическа грижа и помощ. Болногледачката работи от рано сутринта до към 17 ч. от понеделник до събота. Вечерите и неделните дни студентите й се сменят на дежурства. Помагали са в болницата, помагат и сега - всеки ден! ❤
Сърдечни благодарности на всички, които се включват! ❤
 
 
  Автор: Майя Косев
 
 
 
 
 
 

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.