Да, аз гласувах за ”Има Такъв Народ”

Да, аз гласувах за ”Има Такъв Народ”
06-04-2021г.
32
Гост-автор
Не само, ами и помагах всякак като доброволец за изборите. И това не стига, ами положих къртовски труд пак като такъв, за референдума преди 5 години на който гласуваха 3,5млн. души. Дори не съм член на тази партия.
Завършил съм художествено училище, в което се слушаше от Корн до Жан Мишел Жар. Имам вродена, органична непоносимост към чалгата.
Е как тогава става това? Защо?
Може би, в същината си душата ми е чалгаджийска, посредствена? Окей, значи за мен е настал момент в който животът и хората, ще се произнесат дали това е така или не. Нямам драма с това.
Ама ако се окаже, че е зарад нещо друго?
Нещо като морал? Достойнство?
Нещо като “нови, млади и талантливи хора, които до сега НЕ СА участвали в управлението”?
‘Щото с Plamen Danailov,за когото съм пуснал гласа си, съм бил заедно на площада. Той преживя насилие, аз не. И без да знае, съм го подложил на най-трудния каст: Да разбера дали е морален, добър човек или не. Много рядко в живота се случва, когато тръгнеш да кастваш някого така, той да прецака теста още в зародиш. Да го парира. Да е такъв човек, че да няма нужда от тоя кастинг.
Понеже споменах хора- и аз много искам Сашо Морфов да е министър-председател, министър на културата Георги Господинов а Камджалов да му е заместник. Как да стане това, когато ЦЕНЗУРИРАТ ПРЕДСТАВЛЕНИЯТА на Морфов, и вместо цвета на нацията ВЕЧЕ да беше направила революцията САМО за това, тя цяло лято мълча?
Ама Слави не участвали в кампанията?
Ауе маняци, как си представяте Вашият човек да седне в студио до Марешки?Нали веднага ставаш Марешки и ти. Или, който и да е там от тия.
Прост чалгар да Ви преподава урок по хигиена.
Относно”Да България”-пичове, Вие сте изключително отблъскващи, себични и лицемерни. Вие сте моето голямо разочарование. Без лоши чувства. Лошото е, че Вие не предизвиквате никакви чувства. Само стоях и наблюдавах-от месеци, една лоша дума не се каза срещу Вас, но Вие се оляхте. Плюете по простака, ама гостувате в телевизията щото знаете че е трибуна, нали?
Ваши симпатизанти са някои от свободните журналисти, ама и те да поочернят триото и новия месия.
И след като ще се делим на: умни и красиви - прости и грозни, явно закономерно ДПС Ви изпревари. Мерси, ама ще си остана при чалгаря.
От много хора прочетох ”има толкова прост народ”. Така е, прави сте Вие давате отговор на хамлетовския въпрос: защо
прехода /който не е преход, а период/продължава 31 години. Мерзко е, да наричате Българите в чужбина така, защото те са най-големият инвеститор във ВАШАТА икономика. На обяд са прекрасни като стоят по опашки, ама вечерта са прост народ, понеже наказателния вот не е за Вас.
Ако екипът избран от Трифонов Ви излъже, имате чудесната възможност да излезете и Вие на площада и да го свалите така, както аз свалих Борисов. Това укрепва гражданското общество, не чакайте с години. Поне няма да бъдете бити. Всеки сам отвоюва свободата си.
И днес, аз празнувам своята.
 
  Автор: Васил Асенов, фб

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.